Xposed / Modüller Battery Stats Plus 3.2.101

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Battery Stats Plus 3.2.101
Xposed ile uyumlu bir batarya uygulaması. Ram kullanımı düşüktür ve programın içine girince rame yük bindirmiyor.
Bu uygulama hangi uygulama ne kadar şarj kullanmış, işlemciyi kullanan uygulamaların listesi, ortalama batarya tüketimi, sensörleri kullanan uygulamalar görülebilir. Güncellenmesi gereken önemli uygulamalardan.

Ben uygulamayı mağazadan kurdum apkyı denemedim sorumluluk size ait ama apk da paylaşıyorum.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
Kolay gelsin eline sağlık bişey soracaktım. Ben modüller yükledim ve kaldırdım bunlardan biri sisteme gömülü bi ayar yapmış güç tuşuna basınca mesaj gelmiş gibi ötüyor. Hangi modül yapmış olabilir bilgi verebilir misin

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Kolay gelsin eline sağlık bişey soracaktım. Ben modüller yükledim ve kaldırdım bunlardan biri sisteme gömülü bi ayar yapmış güç tuşuna basınca mesaj gelmiş gibi ötüyor. Hangi modül yapmış olabilir bilgi verebilir misin
hocam kusura bakmayın mesajı daha yeni gördüm, o sorunu yaşamadım hiç belli başlı en bilindik modülleri kurmaya çalışırım isterseniz size ss atarım şu an şarjda

Takipçi Satın Al

Üst Alt