batik 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkesdark

Üye
    Konu Sahibi
batik 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
Yeni sezonda birbirinden farklı moda trendlerinden esinlenerek yaratılan Batik 2012 İlkbahar Yaz Ön koleksiyonu mağazalardaki yerini almaya başladı. Ön koleksiyonda geometrik desenler, çizgili tulumlar, renkli trikolar, özenle tasarlanmış eğlenceli tişörtler, uzun elbise ve etekler dikkat çekiyor. Moda trendlerini belirleyen ve sürekli kendini yenileyen yeni sezon Batik Koleksiyonu, bu yaz da kadınların gardırobunu renklendirmeye devam edecek.
Kadın hazır giyimin öncü markası Batik’in 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu farklı tarzlardaki temalarıyla bu yaz da her zevke uygun zengin tasarımlardan oluşuyor. Özellikle “Safari”, “Tropikal”, “Marin” ve “İtalyan” temalarıyla kendini gösteren yeni sezon koleksiyonu, gold, zümrüt yeşili ve retro da ön planda bulunan trendler arasında… Birbirinden farklı renkler ve renk tonlarıyla Batik, yaz sıcaklığını vitrinlerinde taşıyor.

Koleksiyonun en rahat ve öne çıkan teması “Safari”, özellikle hayvan desenleriyle kendini gösteren bir moda akımı… Kısacası bu yaz Afrika’ya yolculuk var… Tribal sanatı birçok ürünüyle ön plana çıkaran Batik, safari yolculuğuna sıcak renklerle devam ediyor. Yeni sezonun en eğlenceli teması ise “Tropikal”… Bu yaz çiçek ve palmiye desenli ürünler oldukça revaçta… Bir ressam tablosu güzelliğiyle karşımıza çıkan Tropikal teması, uzun elbiseler, uzun etekler ve üstlerle tamamlanıyor. Dantel detayların ve romantik desenlerin karşımıza çıkmadığı sezon hemen hemen hiç yok… Bu yaz özellikle “İtalyan” trendiyle soft renklerin hakim olduğu koleksiyon, Batik farkını da ortaya çıkarıyor. Geçen yaz olduğu gibi bu yaz da Batik koleksiyonda mavi ve tonları kendini “Marin” temasıyla gösteriyor. Deniz esintisini yansıtan tasarımlar özellikle çizgili kumaşlarda hayat buluyor.

Sürekli yükseliş trendi göstererek yeni açılan mağazaları ile başarı grafiğini her geçen gün yükselten Batik’in yeni sezon trendleri ve ürünleri tüm mağazalarında sizleri bekliyor… İstinyepark, City’s, Fly Inn , Marmara Forum, Capacity ve Sapphire Çarşı başta olmak üzere Türkiye genelindeki 105 mağazasında moda severlerle buluşan marka yeni sezonda da iddialı moda trendlerini yakından takip ediyor…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt