Etek Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Etnik Esintiler

Etnik Esintiler

Üye
    Konu Sahibi
Etek Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Etek Modelleri Seçimini Nasıl Yapmalıyız?

Kadının feminen duruşunu ön plana çıkaran Etekler, özgüveni ile de birleşince cazibe ve şıklık göz alıcı oluyor. Her sezonda etkili modelleri ile hanımların kullanışlı yardımcısı etekler, yeni sezonda bir tutam nostalji arayanlara, çılgın kesimlere bayılanlara, klasik ya da spor duruşu tercih edenlere yönelik kreasyonlarla vitrinleri süslüyor. Her türlü gömlekle, kazak, t-shirt ya da ceketle kombinleyebileceğiniz etekler zarif formlarıyla da beğeniliyor. Mini, midi ve geniş boyları bir arada sunan etek koleksiyonları ,kumaşları, kesim ve modelleri ile farklılaşırken, küçük detaylarda gizli özellikleri ile de benzersiz duruşlara kavuşuyor.

Canlı dinamik renkler

Uzun, kısa, kalem, kloş ve daha pek çok detay ile tarzınızı güçlendiren Etek Modelleri her yaşta bayan tarafından tercih edilmektedir. Mevsimlere göre değişiklik gösteren kumaşları; tweet, viskon, dalgıç, pazen ya da şifon, pamuklu, saten olsun etekler kesimleri ve duruşları ile hanımları güzel gösteriyor. Çok farklı üstlerle kullanabileceğiniz uzun etekler, yırtmaçları, pileleri, yandan büzgülü asimetrik kesimleri,, benzersiz modelleriyle hanımların özgüvenini tamamlıyor.

Son yılların trendleri arasında yer alan Uzun Etek çeşitleri, genç ve orta yaştaki hanımların tercihleri arasında ön sıralara çıkıyor. Boyunuzu daha uzun gösterecek uzun etekleri, babetlerle, spor ayakkabılarla, dolgu topuk ya da asker botlarla tamamlayabilir, takılar ve aksesuarlarla hareketlendirebilirsiniz. Renkleri ile de canlı ve dinamik bir etki bırakacak uzun etekler, desenleri ile de ruhunuza iyi gelecek. Gece, gündüz kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz uzun eteklerin yaza ve kışa uygun kumaşları ile de hislerinizi ifade edebilirsiniz.


Farklı, cesur kesimler
Her dönemin baş tacı miniler ise, gençlerin ve genç yaşayanların tercihi. Kısa Etek kullanmayı tercih eden hanımlar, mini olmasa da diz üstü, diz altı boydaki kesimleri rahatlıkla kullanırlar. Kloş etekler, kalem etekler, mini ya da midi boylarıyla, el işi detaylarıyla şık ve cazibeli bir görüntü vermenize yardımcı olacaktır. Etekleri kendi kumaşından üstlerle; ceket, yelek, hırka ya da kaftanla dahi kombinleseniz yaratacağı şıklık göz kamaştırıcı bir etki bırakacaktır.
Her türlü vücut tipine uygun kesimleri, orijinal kalıpları, pamuklu sağlıklı nefes alan kumaşları ile benzersiz etek modellerini da bulabilirsiniz.

 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler, güzel konu bayanlarımız için
 


Üst Alt