batarya ve arka plan uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
batarya ve arka plan uygulamaları
t20 cep telefonum var bir sorum olcak

batarya işimi görüyor fakat günde bir kere şarja takmak şart, bu süreyi uzatamz mıyım? zannedersem arka planda çalışan uygulamlar yüzünden bu batarya çabuk gidiyor. advanced task killer yaptım yarım saatte bir herşeyi sil diyorum ama yinede pek fayda etmiyor.programı her açtığımda açık olarak ya msn açık olur ya facebook ama ben açmıyorum. android lerde genelde böyle oluyor ama şu işin kalıcı bir yolu yok mu? yani arka planda çalışan uygulamaları kalıcı kapatmak? misal ben açmadan facebook hiç açılmayacak kendi kendine. bu sorun yüzünden hem batarya hızlı gidiyor hemde kasmalar oluşuyor telefonumda. :S

ivdg

ivdg

Üye
facebook'ta çıkış yaparsan msn.de oturumu kapatırsan o programlar calısmaz diye tahmin ediyorum denenebilir.

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
sadece onlar değil, önüne gelen uygulamaları açabiliyor arka planda, telefon arka planda çalışanlar yüzünden bazen aşırı gereksiz kasabiliyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arka planda gereksiz uygulama calisiyosa kaldir bu sadece kasilmalari onler ama. sarja etkisi yok bence. o uygulamalari kapatman sarj suresini uzatmiyor

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
advanced task killer ile kendliğilinden açılan tüm programları 30dk da bir kill ediyor yani kapatıyor, 30dk dan daha düşüğü yok malesef ama bi gelişme gördüm, işimi görüyor, yorum yapanlara teşekkürler :)

turker10

turker10

Üye
arka planda gereksiz uygulama calisiyosa kaldir bu sadece kasilmalari onler ama. sarja etkisi yok bence. o uygulamalari kapatman sarj suresini uzatmiyor

hem de acayip uzatır ama kapatamıyoz işte......

Androidist

Üye
System tuner pro'yu yukle. Sistem uygulamaları dahil hepsini kapatır. Sorun çıkaran, kafasına göre takilanlari da freeze yap.. bir de startup uygulamalarından elzem olmayanların tıkını kaldır ki sistem acildiginda rahatlasin..

hotlock

hotlock

Üye
tum androidlerde var ayni sorun gunun yarisini uygulama kaptmkla kalan yarisinida sarj etmekle geciriyoz :

• Beğen
Tepkiler: turker10

ilaseta

Üye
burdaki uygulamayı indir herşeyi kapatıyor ram dehşet atıyor tam bilmiyom ama root isteyebilir

hotlock

hotlock

Üye
root istemiyor bnde kullanıyorm. ram felaket artıyor en az 50-60mb fark atıyor resetten.

MezraL123

MezraL123

Üye
İzinsiz açılıyolarsa silmen en mantıklısı. Ama silemiyosan advanced task killer'da ayarlara gir "ignore list" var. Burdan engellersen programlar açılmaz. Ayrıca gene ayarlardan "Auto Kill Frequency"i when screen off yaparsan her tuşları kilitlediğinde arka planda çalışan uygulamalar kapanır. Böylece sen telefonu kullanmıyoken hiç bi program çalışıp ram ve bataryayı yemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt