Batarya ve 3g

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurx23

onurx23

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ve 3g
Merhaba arkadaşlar benim nokia 6120c modelli bir telefonum var.Problemim şarzının çok çabuk bitmesi.Nerdeyse 1 gün bile dayanmıyor hiçbirşey yapmadıgım halde.Bütün ayarlamaları kıstım.Bataryasını değiştirdim gene aynısını yapıyor.Birde telefon 3gli oldugu icin çok şarz yer mi .Benim telefonumda dual mod ve Umts var sadece gsm modu yok hangisini seçmem gerekir!!!:megafon:

Lacrymosa

Üye
GSM modu nasıl olmaz?

Çift mod seçerseniz ortamda 3G sinyalleri kuvvetliyse 3G, 2G sinyalleri kuvvetliyse 2G'ye (GSM) geçer. UMTS seçerseniz hep 3G açık olur. 3G sinyalinin olmadığı ortamlarda telefonunuz çekmez. Gerçekten GSM seçeneği yoksa Çift modu seçin.

onurx23

onurx23

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende anlamadım sadece dual mod ve umts var artık dual mod yapıyım o zaman.

Lacrymosa

Üye
Evet. Öyle yapın.

onurx23

onurx23

Üye
    Konu Sahibi
Birde bişey daha sorucam.Telefonda data call die birşey var online time 5 minute diyor o ne demek ne işe yarıyor acaba biliyor musunuz

Lacrymosa

Üye
Veri araması, sanırım şebeke üzerinden aktarılan verilerle alakalı bir şey olmalı. Elimde o telefondan olmadığı için net bir şey diyemiyorum ama 5 dakika şebeke üzerinden Edge, 3G ya da GPRS bağlantısı yapmışsınız sanırım.

onurx23

onurx23

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ilgilendiğin için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...