.Kerasus.
Üye
yapabilen yokmu o kadar aradım bunu orjinal sürüm kullanıyorum
z/resource/app klasörünü komple değil sadece içindeki .mif uzantılı dosyalar kopyalanacak. yanlış yönlendirmeyelim.
arkadaslar bu dosyalarla Z/resource/apps icindeki miflerinizi E/resource/apps klasorune kopyaladiktan sonra modu uygulayabilirsiniz
yanliz tekrardan eskiye donme islemi formattan baska olmuyor yani dll dosyasi silinmedigi icin eskiye donulmuyor
NOT: butun mif icin gecerli klavye mifine varana kadar degisiyor bence gereksiz bir islem ama denemek isteyen vardir.
arkadaşım klasör komple kopyalanacak denemeden birşey paylaşmıyorum zaten
Bence kurmayın. Telefona format atmak zorunda kaldım.telefon baya bir yavaşlıyor ve ikonlar gözükmüyor bazı programlar tamamen gözükmüyor.Boş yere sonradan uğraşmayın derim
banada oldu formata gerek yoktu sys bin dosyasının içindeki avkon.dll dosyasının ismini değiştirip sildiğinde düzeliyor
Arkadaşlar ben bunu yükledim tamam işimi gördüm fakat şu telefon açılıp kapanırken çıkan nokta nokta ilerleme şimdi böyle yanıp sönen bi nokia yazısı oldu onu nasıl eski haline getiririm veya başka bişeyle değiştirebilirim? Format demeyin ne olur
Eğer mavi beyaz, noktalardan oluşan o saçma nokia yazısını diyorsan, aynı sorundan ben de muzdaripim. Çözümünü buldun mu acaba ?
E/resource/app dizininden splashscreen.mif dosyasını silip teli yeniden başlatın eski haline dönecektir
Teşekkürler dostum, evet öyleymiş. Hatta çok çeşitli ve güzel splashscreen mevcutmuş. İstediğimiz bir gif'i splashscreen.mif yapmamız nasıl mümkün olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?