Batarya Kalibrasyon Soruları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Batarya Kalibrasyon Soruları
Şimdi bu batarya kalibrasyon olayı tam olarak nedir? Bataryayı ilk kullanırken ni yapılır yoksa işletim sistemi ilk kullanırken mi yapılır? Yazılımı yeniden yüklesek tekrar batarya kalibrasyonu yapılır mı?

genso

Üye
batarya kalibrasyonu sadece androidlerde rom yazılkım vb. yüklerken yapılır yada eskiden iki gün gidiyodur şimdi ise 1 gün anca dayanıyodur öyle yapılır
ayrıntılı bilgi:

n000k

n000k

Üye
batarya kalibrasyonu sadece androidlerde rom yazılkım vb. yüklerken yapılır yada eskiden iki gün gidiyodur şimdi ise 1 gün anca dayanıyodur öyle yapılır
ayrıntılı bilgi:
batarya kalibrasyonu her akıllı tel için yapılır.. sadece android teller için değil.. ve her sistem için farklı şekilde yapılır..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Burada ki kalibrasyon ifadesi bataryanın düzene girmesidir. İlk kullanımda şarjı tamamen tüket ve şarj et, dolum tamamlandıktan sonra altı saat daha şarjda beklet.

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben dayanamadım 30 dk sonra biraz gezindim 2 saat sonrada aldım elime oynamaya başladım şarjdayken :( nasıl kalibrasyon yapabilirim

krstnck

krstnck

Üye
Ben dayanamadım 30 dk sonra biraz gezindim 2 saat sonrada aldım elime oynamaya başladım şarjdayken :( nasıl kalibrasyon yapabilirim
Bende öyle yaptım sarja taktıktan sonra ilk kalibrasyonda sürekli oynadım gezindim kurcaladım :) bu etkiler mi acaba bende bilmiyorum.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ya soruma cevap verseniz iyi olur ek olarak sizde kaln % kaç ve kaç saat kaldı yazıyor soyleseniz

dedereis123

dedereis123

Üye
bende %3 kadar kullandım sonra taktım o sırada arama geldi sarjdayken konustum 12 saat sarjda kaldı acaba kalibrasyon oldu mu yoksa olmadımı 9 saat sonra kapandı tel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt