Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar artık 5800 kullanmadığımdan konu ile ilgili sorunları nasıl çözebilirim cevaplayabilirim bilemiyorum
Şimdilik bu kadar..
Gerekli programları kendiniz bularak resimli anlatımdan yararlanabilirsiniz.

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
birkere yapan hemen ogrenr.

By_torque

By_torque

Üye
kimse o kadar şey için uğraşmaz.helal olsun bende bilsem bi kaç şey eklemek isterim siteye.ama bilmiyorum.ayrıca çok tesekkür

hsaglam79

Üye
arkadasım güzel anlatmıssında linkler ölü fw linkini yenilermisin?

ByRdv

Üye
bu ogm indireceğim bu son çıkan kotukoylunun cfw sürümünü bunla yükleyebilirim değil mi? ilk yükleyişim de :) linki de yenilerseniz iyi olur

yesnoyes

Üye
dostum eline sğlık grçekten çk güzel ama ilk bşta verdğn linkler bozuk dosyalar silinmişş :bilmm

aragorn63

Üye
arkadaşlar bu program windows xp dede çalışıyormu. ben ilk etapta GO butonuna tıkladığımda. (Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE )

bu hata çıkıyor. win 7 demi bu programı çalıştırmamız gerekiyor yoksa.. tşk ederim

ben231

Üye
teşekkürler ama linki ölüydü ben de başka yerden indirdim başlığı aynıydı ama kurulum.txt yoktu bu yüzden lütfen kurulum.txt yi paylaşırmısınız veya siz anlatır mısınız

----------Eklendi @ 18:35:49 ---------- Yazıldı @ 18:31:11 ----------

kurulum.txt yi paylaşır mısınız

orhan.12

Üye
arkadaşım cfw yapmadığım için karışık geliyo tüm detaylarıyla paylaşım yaparmısın???

Silinen Üye 1579106

Kapalı Hesap
denemeyin arkadaşlar, işe yaramıyor. işe yarasa zaten nokyanın sitesinde yazardı.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
denemeyin arkadaşlar, işe yaramıyor. işe yarasa zaten nokyanın sitesinde yazardı.
Konu hortlamalı.
Arkadaşım diğer arkadaşları yanlış bilgilendirme lütfen olur mu?
Lütfen konunun sonuna eklediğim NOT'u okuyunuz.
Elimden gelen bu kadar.
İyi forumlar :)

mcrunner

mcrunner

Üye
Güzel anlatım

sitting

sitting

Üye
Nokia PC suiteyi yüklememiz gerekiyor mu bunları yapmadan önce

----------Eklendi @ 15:51:10 ---------- Yazıldı @ 15:32:50 ----------

Arkadaşlar pc suite yok ovi suite var ordada burda yazan yerler yok ne yapacağım

ölümüne

ölümüne

Üye
az sonra cfw kuracağım ama merak ettiğim bir konu var hafıza kartımdaki resimler videolar falan da siliniyor mu yedeklemem gerekir mi

ender319

ender319

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin ( warning warning warning cant make ımeı backup usıng pm failed ) diye bir hata aldım ve telefon birdaha açılmadı ne yapmalım ?_?

sitting

sitting

Üye
Arkadaşım eline sağlık dün ilk defa yaptım çok güzel oldu sağolasın.

axexen

axexen

Üye
aga program linkleri ölmüş yenilermisin daha denemedim ama sağol anlatım iyi devam et

egemen96

egemen96

Üye
Çok teşekkürlerr süper bişey
0 hata %100 garanti herkese tavsiye ederim

mendoza9

Üye
Kardeşim peki bunun her hangi bir risk' i var mı yanı yukleme sırasında telefonun ölme ıhtımalı var mı ?:hmmm

Üst Alt