Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

worry

worry

Üye
program telefonu ararken power tuşuna , bikere basıyorum fakat bulunmadı diyor ?

emreilhans

emreilhans

Üye
saolasın

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşlar birinizde şu C6'lı 5800'ın kullanım videosunu bizim gibi merak edenler için çekmeyi akıl edememiş!
Lütfn yapan arkadaşlar v51'e göre ne ekstraları var ne kadar daha üstün vs. video çekip koyabilirmi?

zx6r

zx6r

Üye
Anlatım çok güzel olmuş bence filigranlamalıydın ellerine sağlık

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
ellerine sağlık kardeş mükemmel bir emek harcamışssın vallahi tebrik ederim

oguzcolak

Üye
Arkadaşım emeğin için teşekkürler. Ben sizden şu konuda yardım isticem ben bu olayı yaptım ancak eski sitemime dönmek istiyorum nokia default yardımcı olabilirmisiniz acep ?

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
ellerine sağlık tek kelime ile harika tek seferde sorunsuz bitti....

allei

allei

Üye

ilk aşamalarda böyle bir sorunla karşılaştım,yardımcı olursanız sevinirim

hakan_2900

Üye
çok saol kardeşim emeğine sağlıkkkkk helal sanaaa

velidayı

Üye
yapamadım ya program telofonu tanımıyor daha kolay bir yolu yokkmu bunun

ashq1ya

Üye
xp kullanıyorum ama gene de olmuyor :S

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

oguzcolak

Üye
Arkadaşlar paylaşım güzel kurduk sorunsuz teşekkürler ancak ben eski nokia default ayarlara dönmek istiyorum nasıl yapcaz yardımcı olabilirmisiniz ?

power_elektroni

Üye
olmadı ben xp kullanıyorum uyumluluktan windows 2000ni seçtim çalıştırdım go dedigimde program açılışında hata geliyor ve açılmıyor hataya tamam dedigimde kapanıyor

mkryvz

mkryvz

Üye
olmadı ben xp kullanıyorum uyumluluktan windows 2000ni seçtim çalıştırdım go dedigimde program açılışında hata geliyor ve açılmıyor hataya tamam dedigimde kapanıyor

xp kullanıyorsan uyumluluk ayarlarına gerek yok

xxtantanaxx

Üye
öncelikle emegine saglık... Ben bir türlü yapamadım o ilk hata devamlı geliyor ''P- dongle not detected Please insert activated dongle'' çözümü nedir yada var mıdır?

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Rich4arD kardeş bu c6 fw sitemi nasıl benim tlf tr black de yine siyah olsun istiyırum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfen yardım emülatör çalışmıyor

İşte Bu Tlf Süper Oldu Ellerine Sağlık Kardeşim

simaros

simaros

Üye
Arkadaşım hackledim tlefonu sana ne kadar teşekkür etsem a valla 2 aydır uğraşıyorum en son umudumu kesmeşitim ama senin sayende c6 FW yi yükledim allah senden razı olsun ne diyim

bir sorum var bende ekran yan dönmüyor ne yapacam

maulsahra

Üye
iyi gunler ben bır soru sorucam bu c6 yazılımını yükledim ama bır süre sonra tuş ekrandaki parmagını sürdürerek açılan tuş kilidi yok oldu neden acaba bır bılgınız varmı yada onu tekrar geri getrmenin bir yolu varmı acaba?

cemorhun

Üye
:hmmm:hmmm
İlk defa böyle bi hata görüyorum .s
Herşeyi adım adım doğru yaptığına eminmisin peki ?

Ben daha önce gördüm evet dersen IMEI no 123456......? die saçma sapan bi imei numarasına dönüşüyo sonra RPL ara dur :D

Üst Alt