• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Bass Şarkıları Subwoofer Arabanızda Deneyin Bence

Sponsorlu Bağlantılar

artist_apoo

Üye
süper bişi ama şikayet geldi komşulardan :D

denizlili_fatih

Üye
ya ben nereye indidiğimi bulamadım :hmmm

merty_58

Üye
:nono:
Big Bass

Deep Ass Bass Song

İbp_Woofer Test

Underground Bass Master

Woofer Cooker

HEPSİDE KENDİ UPLOADIM IYI INLETMELER:)

KRQLIX

Üye
kardes ellerıne saglık ama guzel degıl yha :S

by_frtn_10

by_frtn_10

Üye
sagol kardes cok guzel parcalar basssa dewam

SeRKaNCa16

Üye
tesekkurler

hasan208911

Üye
aga bunlar nasil iniyor ayrintili yazarmisin
:allalla:

DPool

DPool

Üye
sağol

DiaBLoo14

DiaBLoo14

Üye
güzel

--------------- Ekleme ---------------

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

haltie

haltie

Üye
tek tek indirdim mükemmeller eline sağlık:oke:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
hmm. gayet iyi:oke:

warning_23

Üye
saol ortak

SeRKaNCa16

Üye
sagol janberk

adilk

adilk

Üye
ellerin dert görmeye
saolasın :)

daşçı

Üye
Emeğine sağlık

rapman

rapman

Üye
paylaşımın için teşekkürler :oke: 5 dakikalık woofer cooker adlı şarkının başındaki bass çok değişikti ilk defa böyle bir bass duydum :)

bılall

Üye
saol güzel paylaşım ellerine sağlık

cemcanhancan

Üye
saoL

byurtkuran

byurtkuran

Üye
harika bi paylaşım emeğine sağlık.

haso_taso

Üye