melis_sezener
Üye
eeee yeter be çok oldunuz artık! özgrlükmüş hep karafatmaların özgürlüğü! bizim gibilere maşallah özgürlük yok! senin kadar bende Müslümanım! çarşafmış! hadi ordan! birşey yazdık çileden çıkartmayın adamı! ahirete çok meraklıysanız sadece kendinizi düşünmeyin! çarşaflılara sonsuz özgürlük, şeriat gelsin, kadınlar zorla çarşafa sokulsun! din anlayışına bak! bravo!
evet irana gitsin şeriat isteyen! kimse benim ne kadar imanlı olduğuma karar veremez! o her seferinde inkar ettiğiniz Atatürk olmasaydı kaçınız şu an hayatta olacaktınız acaba! Türkiye laik bir ülke! Bende laik bir insanım, Kemalist im ben! Battı mı Kemalist olmam! Yeter be! Düşüncemizi söylemek de yasak!
Türkiyeye şeriatın gelmesine asla izin vermicez! Rüyanızda görmeye devam edin! o kadar meraklıysanız şeriata iran sizi bekliyor!
bizim gibilere maşallah özgürlük yok!
Çarşafa bende karşıyım...Ama başı kapalı olanların okullara,askeri yemin törenlerine,kamusal alanlara alınmamasına da anlam veremiyorum...eeee yeter be çok oldunuz artık! özgrlükmüş hep karafatmaların özgürlüğü! bizim gibilere maşallah özgürlük yok! senin kadar bende Müslümanım! çarşafmış! hadi ordan! birşey yazdık çileden çıkartmayın adamı! ahirete çok meraklıysanız sadece kendinizi düşünmeyin! çarşaflılara sonsuz özgürlük, şeriat gelsin, kadınlar zorla çarşafa sokulsun! din anlayışına bak! bravo!
evet irana gitsin şeriat isteyen! kimse benim ne kadar imanlı olduğuma karar veremez! o her seferinde inkar ettiğiniz Atatürk olmasaydı kaçınız şu an hayatta olacaktınız acaba! Türkiye laik bir ülke! Bende laik bir insanım, Kemalist im ben! Battı mı Kemalist olmam! Yeter be! Düşüncemizi söylemek de yasak!
Türkiyeye şeriatın gelmesine asla izin vermicez! Rüyanızda görmeye devam edin! o kadar meraklıysanız şeriata iran sizi bekliyor!
Çarşafa bende karşıyım...Ama başı kapalı olanların okullara,askeri yemin törenlerine,kamusal alanlara alınmamasına da anlam veremiyorum...
Tebrik ederim.. Aydınlanma yolunda, başa yada vücuda bağlanan örümcek ağına karşı, şeriat dini yada dinsel olgularla, sahte basit önermelerle yönetilmeye çalışılan bizlerin, inadına, karşı çıkışına verdiğin destekten dolayı, ülkeyi kurtarma ileriye taşıyıp laikliği demokratikliği esas almayı kabul ettiğin için bu yolda yaptığın herşey için ayrıca teşekkür ederim..OHA! Yazık Türkiye'nin haline yazıklar olsun! Siz çarşafı, peçeyi savunun diye kuruldu bu ülke! Yazıklar olsun! Rezalet ki ne rezalet! Vah yazık!
Sizin gibilerle muhattap olmam ben daha! Kendinizden utanın! Türkiye Cumhuriyeti'nde çarşaf savunuluyor vay bee! Ülke hakkaten çok kötüye gidiyor!
Siz şeriatı da savunursunuz! Bizi kimse çarşafa sokamaz tamam mı!! Haddinizi bilin, hangi ülkede yaşadığınızı unutmuşsunuz! Burası iran değil, çarşafı savunan, şeriat isteyen irana defolur gider! Burası Türkiye!
Tebrik ederim.. Aydınlanma yolunda, başa yada vücuda bağlanan örümcek ağına karşı, şeriat dini yada dinsel olgularla, sahte basit önermelerle yönetilmeye çalışılan bizlerin, inadına, karşı çıkışına verdiğin destekten dolayı, ülkeyi kurtarma ileriye taşıyıp laikliği demokratikliği esas almayı kabul ettiğin için bu yolda yaptığın herşey için ayrıca teşekkür ederim..
Tebrik ederim.. Aydınlanma yolunda, başa yada vücuda bağlanan örümcek ağına karşı, şeriat dini yada dinsel olgularla, sahte basit önermelerle yönetilmeye çalışılan bizlerin, inadına, karşı çıkışına verdiğin destekten dolayı, ülkeyi kurtarma ileriye taşıyıp laikliği demokratikliği esas almayı kabul ettiğin için bu yolda yaptığın herşey için ayrıca teşekkür ederim..
Sana ne gibi haklar tanınmıyor bana söylermisin eğitim öğretim hakkınmı elinden alındı?Kıyafetin farklı diye coplandınmı sen?Nerede özgür değilsin arkadaşım.Ana yasada hangi hakkın elinden alınmış? Ayrıca kadınlar nerede zorla çarşafa sokuluyor?Nerede çarşafsız girmek yasak?Ayrıca sen kimin ülkesinden kimi kovuyorsun haddi bil !!! Osmanlıyı benim atalarım kurdu atalarım yücelti istanbulu atalarım aldı.Düşman işgalindeyken ülkemide atam kurtardı.Sen kimi kimin ülkesinden kovuyorsun.İşte senin özgürlük kavramın bu elinde olsa böyle düşünen herkesi sınır dışı edersin.Ayrıca sahsi fikrim asla ama asla şeriat istemem.Ben özgürlükden yanayım kadın haklarından yanayım herkes istediği gibi dolaşsın kime kardeşim istersem bikini giyerim istersem çarşafa girerim KİME NEeeee yeter be çok oldunuz artık! özgrlükmüş hep karafatmaların özgürlüğü! bizim gibilere maşallah özgürlük yok! senin kadar bende Müslümanım! çarşafmış! hadi ordan! birşey yazdık çileden çıkartmayın adamı! ahirete çok meraklıysanız sadece kendinizi düşünmeyin! çarşaflılara sonsuz özgürlük, şeriat gelsin, kadınlar zorla çarşafa sokulsun! din anlayışına bak! bravo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?