Başka yolum kalmadı bende böyle anlattım ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Başka yolum kalmadı bende böyle anlattım ??
http://m.youtube.com/watch?v=JH5k-yE4seM

burakicyar

Üye
JB yapmadan OFW ye restore et.

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
şuan 5.0.1 jb var..freem ware restoresini hiç yapmadım illaki formda anlatılıyordur..anlayabilincek kadar bi anlatabilirmisin

burakicyar

Üye
cihazın yurtiçi mi yurtdışı mı ?

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
yurt içi..bildiğin faturalı telefon..pasaporta kayıtlı telefon almam zaten :) jb ği kendim redsnoww la yaptım o zamanlar pekde anlamıyordum zaten...1 senedirde böyle kullanıyorum sırf uğraşmamak için 5.0.1 de kaldım şuan tek derdim bu kilit aç...çok konu açtım araştırdım ama olmadı..istersen facemi verim Ramazan Yücel Fb profil resmim var

- - - Eklendi - - -

buraya cvp yazmak uzun oluyor ordan msj la anlatsan

burakicyar

Üye
iTunes yardımı ile iPhone geri yükleme yaapınız ama öncesinde resimlerinizi yedekleyiniz. iPhone kurulumu bittikten sonra yeni iPhone olarak tanıtınız.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bunun birden çok nedeni olabilir mesela en basitinden siz bir ana ekran oluşturmuşsunuz tweakla Bunun Muhtemelen kullandığınız ana ekran tweakından kaynaklanıyordur.

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
itools çıktıktan sonra artık sadece onu kullanır oldum müzik falanda dinlemiyorum zaten..geri yükleme yapmayı denicem..cvp için sağol...geri yükleme yapınca tekrar jb yapmam gerek sanırım...şuanki tweak lerimin yedeklerini alıp öyle geri yükleme yapim ozaman...
MrExpert cvp için tşk ederim...bu tweak lerimi kullanmadan öncede aynı sorunum vardı zaten..onlarca lockscreen teması var ama ben kullanamıyorum deli olucam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt