Başım belada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar bugün sorunu çözdüm. adamın telefonunu kahve sahibinden aldım ve telekomdan aradım. adam bana zaten bir şey yapmayacakmıştı. sadece çok kek bir tip olduğumu, kardeşim olsaydın seni hergün döverdim vb. laflar söyledi. bende şimdi beni dövmeyeceksin değil mi? deyince. hayır cevabını işitir işitmez telefonu kapattım. herkese teşekkürler.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
iyi bu mevzuda kapandı :D

punqermojo

Üye
ya beni öldürücen ya sen :D Uyduruk şey :d

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet arkadaşlar bugün sorunu çözdüm. adamın telefonunu kahve sahibinden aldım ve telekomdan aradım. adam bana zaten bir şey yapmayacakmıştı. sadece çok kek bir tip olduğumu, kardeşim olsaydın seni hergün döverdim vb. laflar söyledi. bende şimdi beni dövmeyeceksin değil mi? deyince. hayır cevabını işitir işitmez telefonu kapattım. herkese teşekkürler.
dövmedı mı yanı :ehenasıl yaa:ehedövmesı gerektı ama

Lacrymosa

Üye
Kalbine tekme atarım :D

asder_fs

asder_fs

Üye
len Yumurta kabuğu :-)

SHS

SHS

Üye
yumurta kabuğuyum ben. hemen kırılırım. çok onurumu kırdılar. bu arada üstüme iyilik sağlık, neden güleyim sizlere. konuyu mizah bölümüne açmamın sebebi nedir? önerilerini yazarsan memnun olacağım. bugün hiç dışarı çıkmadım. korkuyorum beni dışarıda görecek diye. sizce dışarıda gezip, adamı bulmalı mıyım? ondan özür mü dilesem? deyin, söyleyin birşeyler.

bu ne la şiir gibi:

yumurta kabuğuyum ben,
hemen kırılırım,
çok onurumu kırdılar..:d:

----------Eklendi @ 13:42:11 ---------- Yazıldı @ 13:40:54 ----------

oğlum manyak mısın niye arıyon? ne dedin Allah aşkına?
beni dövcen mi dedin? ben olsam beni aradın diye seni döverim :kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biri hort mu dedi :hmmm

ismail010

Üye
rambo abi sende mi yav bu arada bi ikimiz varız galiba neyse birazdan Hasanda gelir :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yalnızlık çok kötü birşey :)

ismail010

Üye
valla ya şimdi konulara bak hep benim adım var :)

ismail010

Üye
öylede bu da yalnızlığın işareti be somuru:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ağlayan birini görünce aklıma annem gelir somuru:

ismail010

Üye
annenler biriciktir yaa somuru:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
anneler diyecektin galiba :d:

ismail010

Üye
aynen öle :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt