Başbuğ için ağırlaştırılmış müebbet istemi <GÜNÜN HABERİ>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Başbuğ için ağırlaştırılmış müebbet istemi <GÜNÜN HABERİ>
[h=2]"İnternet Andıcı" soruşturması kapsamında tutuklanan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Başbuğ hakkında, "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası isteniyor.[/h]

İddianamede tek şüpheli olarak yer alan Başbuğ’un ağırlaştırılmış müebbet hapsin yanı sıra 15 yıldan 22.5 yıla kadar hapsi istendi.
İddianame "İnternet Andıcı" davası ile birleştirilmesi talebi ile 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.
Başbuğ iddianamesindeki suçlama "Hükümeti yıkmaya teşebbüs" ve "örgüt yöneticiliği".
KAYNAK:

minoo

minoo

Üye
Yok artık :s

• Beğen
Tepkiler: anılbaran ve spy ghost
anılbaran

anılbaran

Üye
olay çıkartırım .Terörist gibi yargılıcaklar aynı sınıfa koyucaklar.Merak etmeyin 5 sene ye kalmaz başbug u öldurcekler kesın duşmanlar. Kayıtlarada kalp krizi diye geçicek . BU senorya hep aynı ..............:off:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
minoo

minoo

Üye
Olmaz öyle bşey. Olamaz :oke: Olmayacak da zaten.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm anlamıyorum bu işlerden. Tam olarak ne yapmiş simdi :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Daha neler görecez..
Adamlar Haydarpaşa'yı otel yapıcakmış hay ben böyle zihniyetin!
Hadi onu geçtik, özel okullarda Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi Kaldırılıyor,
bu ne demek yaa???

minoo

minoo

Üye
:hmmm anlamıyorum bu işlerden. Tam olarak ne yapmiş simdi :D

Ordunun başındayken darbe planı yapmış da. Onu soruyorlar şimdi. Emrinde bilmem kaç bin asker varken yapmamış darbeyi, şimdi nasıl plan yaparsın(?) diye hesap soruyorlar. Vatan haini ilan ettiler adamı. Ülkeyi bölmeye çalışıyormuş.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ordunun başındayken darbe planı yapmış da. Onu soruyorlar şimdi. Emrinde bilmem kaç bin asker varken yapmamış darbeyi, şimdi nasıl plan yaparsın(?) diye hesap soruyorlar. Vatan haini ilan ettiler adamı. Ülkeyi bölmeye çalışıyormuş.

:hmmm iyi birine benziyo ama :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Kısacası devletin sözünü dinlemeyen ergenekoncu oluyor . Olay bu işte .

• Beğen
Tepkiler: minoo ve spy ghost
HaqperesT

HaqperesT

Üye
darbe yapma agir bir suc. Yapilan her darbe millete yuklu bir ekonomik faturaya mal olmustur hep. Ekonomiyi gec dokulen kanlar hesapsiz kaliyor.
Ben olsam darbecilere idam verirdim. Tabi masumsa bir gun bile icerde kalmasi haksizlik.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...