BAŞARIYA BİRDE BU YÖNDEN BAKALIM (okumanız şiddetle tavsiye edilir)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
BAŞARIYA BİRDE BU YÖNDEN BAKALIM (okumanız şiddetle tavsiye edilir)
BAŞARININ ANLAMI
4 yaşındayken başarının anlamı......Altınıza kaçırmamaktır!
12 yaşındayken başarının anlamı.....kalabalık bir arkadaş gurubuna sahip olmaktır
20 yaşındayken başarının anlamı......cinsel hayatınızın aktif olmasıdır!
35 yaşındayken başarının anlamı......zengin olmaktır!
60 yaşındayken başarının anlamı......cinsel hayatınızın aktif olmasıdır!
70 yaşında başarının anlamı.......kalabalık bir arkadaş gurubuna sahip olmaktır!
80 yaşındayken başarının anlamı......altınıza kaçırmamaktır!

TÜM İNSANLIK İÇİN TÜM ZAMANLARDA GEÇERLİ OLABİLECEK BİREYSEL BİR BAŞARI TANIMI AMERİKALI YAZAR EMERSONA AİTTİR;'' Başarı,çok ve sık gülmek,çocukların sevgisini ve büyük insanların saygısını kazanmak;içtenlikli eleştirilerin kıymetini anlamak ve kötü arkadaşların yoldan çıkarma girişimlerine dayanabilmek;güzeli anlamak;başkalarında en iyiyi bulmak;sağlıklı bir çocukla,güzel bir bahçe yada saygın bir sosyal durumla biraz daha iyi bir dünya bırakabilmek;hatta birtek kişi bile olsa,birilerinin siz yaşadığınız için daha rahat nefes aldığını bilmektir''...

• Beğen
Tepkiler: catalfleg, -YARINIYOK-, DiaBLoS ve 2 diğerleri

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Oldukça anlamlı bir yazı..

Teşekkürler Boleyn..
Kaliteli konularına devam.. :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok doğru bir teori..Oldukça güzel açıklanmış..Bence de herkesin okuması ve anlaması gereken bir yazı..

Teşekkürler Boleyn...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
anlamlı .:oke: eline sağlık.

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
teşekkür ederim sağolun.:sn:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
12 yaşında arkadaş grubu ha :hmmm 20 yaşında ise cinsel yaşamı başarı olarak göstermiş :hmmm eğer o yasa kadar ışte çalışmamış isen veya okulda başarılı olmamış isen ne önemi var başarının anlamını çıkarıyoruz buradan öyleyse ... Yeterki cinsel yaşamda başarılı ol baba parası yersin orası mühim değil :hmmm neyse teşekkür ettim berlin sen kafama vurmaya devam et :ehe

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
12 yaşında arkadaş grubu ha :hmmm 20 yaşında ise cinsel yaşamı başarı olarak göstermiş :hmmm eğer o yasa kadar ışte çalışmamış isen veya okulda başarılı olmamış isen ne önemi var başarının anlamını çıkarıyoruz buradan öyleyse ... Yeterki cinsel yaşamda başarılı ol baba parası yersin orası mühim değil :hmmm neyse teşekkür ettim berlin sen kafama vurmaya devam et :ehe

enescim biraz daha büyürsen burda anlatılmak isteneni anlarsın...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
20 yaşa az kalmış enes çalışmalara başlaman lazım senin :) senden başarı yolu 20 li yaşlar bekliyom ona göre:ehe

yassose

Üye
tesekurler guzel paylasim

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Akıl yaşta değil baştadir berlin ;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bugün 2 saat uykuya rağmen okulda çok aktiftim. hoca bu enrji nerden geliyo sana dedi, bu bir başarı sayılırmı berlin? :ehe

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
ben bilir kişiimiyim ayol sayılır heralde:ehe
bende yorgunluktan ölüyorum bizim sapık hoca gene beni çileden çıkardı.
bir günüm diğerini tutmuyomuş buda bir başarımı erol:ehe

enes sen bana bakma birinin gazına geldim sana çıkıştım merak ediyorsan sana açıklarım bana hak verirsin...
o kendini biliyor:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ayar ettin beni yaa :ehe :ehe

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
özür dilerim canım kırdıysam:mahcup:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yav benim yüzümden oldu :( şaka yapalım dedik tutmadı heralde:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4 yaşında başladığımıza 80 ininde geri dönüyoruz yanii..

catalfleg

catalfleg

Üye
Güzel paylaşım ablacım sağol..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt