Başarı Servisi Telefonumu 1 Aydır Vermiyor Ne Yapabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceza0408

ceza0408

Üye
    Konu Sahibi
Başarı Servisi Telefonumu 1 Aydır Vermiyor Ne Yapabilirim ?
arkadaşlar telefonumu 02.06.2009 da basarı servisine telefonumdan ses çıkmıyo diye verdim onlarda tamam bakıp yapalım dediler ama bugün 08.07.2009 olmasına rağmen telefonumu alamıyorum her servise gidişimde parça bekliyor(mikrofon) diyorlar basarının sitesinden e mail attığımdada aynı cevap galiyor ne yapabilirm bi yardım edermisiniz telefonumun markası sgh m620 :agla:agla

--------------- Ekleme ---------------

bi modaretör falan kimse ilgilenmiyormu ya çok önemli

e_korn

e_korn

Üye
kural 30 işgünü yani araya cumartesi pazar girince 1 gün daha var gibi görünüyor yarından sonra tekrar uğra ve hakların olduğunu da unutma her telin tamir süresi 30 işgünüdür bu zamanı geçmesi demek telin kullanılmaz olduğunu gösterir ki bu da telini yenilemeleri gerektiğini gösterir tabi garanti kapsamında tamire verdiysen...

Odysseus

Odysseus

Üye
Serviste artık 30 iş günü kuralı yok. 30 gün kuralı var. Servis cihazınızı hafta sonları dahil 30 günden fazla tutamaz. 30 iş gününde hafta sonları dahil bu süre 5 - 6 haftayı buluyordu. Şu anda yasal olarak cihazınızı teslim etmek ya da aynı özellikleri taşıyan ikame cihaz vermek zorundalar. Bu konuda itiraz ederlerse kaymakamlıklarda bulunan tüketici hakem heyetine servis evraklarınızla birlikte başvurun. Ortalama 2 gün içinde size telefon ya da ikame telefon vermek durumunda kalacaklardır. Saygılarımla.

mami24

mami24

Üye
bencede git oraya tavrını koy sesini yükselt verirler bi sorun çıkartamazlar...şikayet ederim falan de
tamamdır

ceza0408

ceza0408

Üye
    Konu Sahibi
saolun çok mağdur duruma düştüm yaw yarın ilk işimd deiklerinizi yapmak bakalım ne yapacaz tşkkür ederim

ttgg

ttgg

Üye
Kardeş bi telefonu alırken şansın varsa var yoksa en küçük bir arzıada ole kurumların eline düştünmü döndürüp duruyolar adamı ... bende bi kere düştüm ole 3 ayı buldu sanırım . .. rezillik tamamen ya:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...