baş ağrısı çekenler içeri

Konu Sahibi
baş ağrısı çekenler içeri
merhaba sayın maxicep halkı.
Bu gün sizlere baş ağrısı ile ilgili bi kaç önemli bilgi aktarmak isterim.
Bilindiği üzere çok kötü bi ağrı olan baş ağrısı hayatımıza işlemiş durumda stres ve bazı gıdalar sonucunda oluşabilen bu ağrı hakkında geçen kurban bayramında ( bu arada bütün değerli üyelerin bayramını Kutlarım)
araştırmaya başladığım bi konu hakkında bazı bilgiler vereceğim.
ve bunun için sadece günlük şeklinde defter tutmanız yeterli.
ben geçen bayram bi baş ağrısı ile karşılaştım o gün ve iki gün içerisinde olanları not ettim.
size şöyle söylemeliyim ki! baya sonuç aldım.
Bakın ilk önce yapmanız gerekenler günlük en fazla neler yapıyorsunuz mesela sabah kahvaltısında vaz geçilmezi olan şeyleri ve günlük hayatta en fazla yaptığı şeyleri not etmesi gerekli
örnek olarak;
ben her sabah kahvaltısında çay içerim ama çay içmeden öncede 2 bardak su içmek gerekli bu benim için bi alışkanlık haline geldi.
kahvaltı bitimine ilk önce ellerimi yıkar, hemen kıyafetlerimi giyerim.
Bunlar olmadan olmaz.
ve genellikle geceleri tatlı turu atistirmaliklardan uzak durmaya çalışırım.
ve size çok geçmeden kayıt sonuçlarını anlatayım.
ben geçen bayram namazına kalktığımda sadece bi kurabiye ile su içmiştim ve namaz çıkışı kurban kesildi hemen eti yemistim e haliyle saat 15.47 lerde baş ağrım tetiklen di ve ilk gün başım ağrıdı
ağrı sırasında ilaç kullanmadım çünki her ağrıdı ilaç kullandığımda diğer ağrı daha şiddetli bi şekilde buluyorum beni
bende çareyi uyumakta aradım ama baş ağrım saat 23.54 sularında geçti.
ve yaptıklarımi not ettiğimde bu Arefe günü hepsini okudum ve bayram sabahi hepsini yapmamaya çalıştım kahvaltımi yaptım ve 3 bardak çayımi içtim. tabi ondan önce şu içmiştim.
ve ağrısız bi gün.

yani arkadaşlar size anlatmak istediğim çok sıklıkla baş ağrısı cekiyorsaniz ağrının bi gün öncesi neler yaptığınızı not etmeniz ve yaptıklarınızı ve yapmadiklarinizin dikkatine gelip onları yapmamak tir
mesela gece yenilen bi tatlı sabah baş ağrısına neden olabiliyor
yada her sabah içilen çayın bi sabah içilmesi baş ağrısına neden olabilir.

bunları dikkate aldığınız süre baş ağrım izi kontrol edebilirsiniz. baş ağrısı olmayan günler dileğiyle

benimde sık sık ağrır deneyelim inşallah iyi olur paylaşımınız için teşekürler.

çaminci

Üye
Benim hiç yediklerimden içtiklerimden başım ağrımadı ne zaman kalabalığa falan girsem ağrıyor anca

Konu Sahibi
Benim hiç yediklerimden içtiklerimden başım ağrımadı ne zaman kalabalığa falan girsem ağrıyor anca

o zaman girdigin kalabalik turunu not edeceksin mesela

dugunlerden sonra yada carsi kalabaligi
ve yurudugun zorlanip basinin sizladigi yerleri not et
bidahakine fazla girmemeye calis dikkat et oncekine gore
mesela bi dugunde 3 saat bekliyosan 2 saat bekle sessiz ortama gec boyle boyle basinin agridigi donemleri not et

çaminci

Üye
elimde olsa hiç girmem ama bazen mecburi oluyor

Ben 8 yıl restoran da çalıştım çok yoğun bir hayat oldu . Bazen aç kaldığım çok oldu . Halsizlik başladı kaç yıldır . Baş ağrıları çeşit çeşit var . Kimi kalabalıkta kimi stres kimi bir hafta sürüyor . Hatta bir keresinde 2 aya yakın sürdü . Şişen baş damarı vardı bir türlü ağrı durmaz di . Emara girdim sonuç çıkmadı . Ağrı sebebi insanlarda çok şehir hayatı çoğu şey sahte gidişat . Yemekler GDO lu hava sanayi havası . Stres ses gürültü. Yani köy ile şehir çok farklı

Konu Sahibi

soyle soyliyim
basta kendine bi tatil gunu sec
ne yaparsan yap ac kalmamaya calis
ha bas agrin 3 gunden fazla ise nöroloji uzmani ile gorus bu arada genellikle toprak olan yerlerde bulun mesela
camur banyosu sadece cildi guzellestirmez stresi atar ve fazla elektirigi atar
yada sahilde toprak ustunde 1-2 saatlik uyku cok supper olur eger bulundugun yerde bunlar varsa haftalik duzenli olarak gitmelisin

Tepkiler: hasan3472ty

zombaka

Üye
ben size bir tavsiyede bulunuyim baş ağrısı basit bişey değildir dayım baş ağrısı çekiyodu annem kaç defa doktora git demisti gitmedi bunun için doktoramı gidilir dedi 15gün falan önce hastaneye gitmiş beyninde 5-6 yıldır timör varmış ameliyat olursa felç kalabilir hatta allah göstermesin ölebilir onun için baş ağrısı küçümsenicek bışey değil

Konu Sahibi

dogru olabilir ama yukarida belirttim
2 gune bir yada iki gundur suren bas agriniz varsa uzmana gorunun diye