Barton: "Onlardan da birini attırmak istedim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Barton: "Onlardan da birini attırmak istedim"
Manchester City-QPR maçının 55. dakikasında Carlos Tevez'e topsuz alanda dirsek atan QPR'nin orta saha oyuncusu Joey Barton, kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilmişti. Kendisine tepki gösteren Cityli oyunculardan Segio Agüero'ya tekme ile karşılık veren Barton, daha sonra Vincent Kompany'e de kafa atarak maçın gerilimini arttırdı. Maçın ardından Barton, resmi Twitter hesabında QPR taraftarlarından özür dilerken pişmanlık duymadığını da belirtti.

Barton Twitter adresinde yazdığı mesajda, "Elimden bir şey gelmez. Fakat tüm taraftarlarımızdan ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bence kırmızı kartı haketmedim. Ancak kartı gördükten sonra da onlardan da bir oyuncuyu attırmak istedim. " ifadelerini kullandı.

Daha önce Norwich maçında da kırmızı kart gören Barton 4 maç sahalardan uzak kalacak. Fakat gösterdiği şiddet içieren tepkiler ile bu süre daha da uzayabilir.

Düşme tehlikesi yaşayan QPR, Manchester City'e son saniyelerde yediği gollerle 3-2 kaybetmesine rağmen, Bolton'un Stoke deplasmanında berabere kalmasıyla ligde kalmayı başardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...