Baros'tan ^Hazırım^ Mesajı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Baros'tan ^Hazırım^ Mesajı..
Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros'un, Kayserispor deplasmanında teknik direktör Skibbe'nin görev vermesi halinde formasını giyebileceği öğrenildi.



Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros'un, Turkcell Süper Lig'in ikinci haftasında Kayserispor'a karşı forma giyebileceği belirtildi.


Sağlık kontrolünden geçirilerek lisansı çıkartılan yıldız futbolcu, Lyon takımı ile 6 haftalık bir hazırlık dönemini başarıyla geçirdiğini söyleyerek, Alman teknik adamla yaptığı özel görüşmede, "oynamaya hazırım" mesajını verdi.

İstanbul'da ilk antrenmanına tek başına çıkan Baros, yeni takım arkadaşlarıyla birlikte ilk kez çalışma olanağını buldu.


Teknik direktör Skibbe ve diğer oyuncularla tanışan Milan Baros'un, basına ve taraftarlara kapalı olarak yapılan bu çalışmada formda gözüktüğü de bildirildi.

Skibbe'nin, Kayseri'ye götüreceği Baros'a, maçın ikinci devresinde şans verebileceği kaydedildi. Alman teknik adamın sakatlığı bulunan Nonda'nın düzelmemesi halinde bir sürpriz yaparak Çek Yıldızı ilk 11'de de sahaya sürebileceği belirtiliyor.

Steaua bükreş maçında sakatlanan Nonda'nın ise mr'ı çekildi. Sağ uyluk adale grubunda zorlanma tespit edilen ve tedavisine başlanan Kongolu golcü antrenmana katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Hakan Balta tedaviden sonra takımla çalışırken, Hasan Şaş özel bir program uyguladı.
 
hidayet

hidayet

Üye
güzel bir takım olduk umarım baros ta takımımıza önemli katkılar sağlar :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt