Baros isyanı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baros isyanı!
Çek yıldız Milan Baros'u EURO2012'den sonra uygun bir bonservis bedeli ile elden çıkartmanın planlarını yapan Galatasaray'ın planlarını alt üst oldu. Çek Cumhuriyeti'nin Rusya ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve karşılaşmanın son dakikalarında oyundan alınırken Çek taraftarlarca ıslıklanan Baros'a ülke basınında da büyük bir eleştiri yağmuru var.
Baros'un Çek Milli Takımı'nın formasını giymeyi hak etmediği yönünde görüş bildiren Çek basını, teknik direktör Bilek'in kalan maçlarda tercihini Necid'den yana kullanması gerektiğini dile getirdi. Baros'u ilk 11'de oynattığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen Bilek ise tecrübeli futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.
Baros'un tribünler tarafından ıslıklandığını fark etmediğini dile getiren Bilek, "Baros sahada büyük bir mücadele gösterdi ancak topa fazla sahip olmadı. Hücum bölgesinde tabii ki daha üretken olmalıyız ancak Rusya karşısında alınan yenilgiyi sadece bir oyuncu üzerinden değerlendirmek uygun değil." dedi.
Çek basını, Milan Baros'un Galatasaray'da yaşadığı bir kas sakatlığı olduğunu ve sakatlığın izlerini henüz atlatamadığını ve bir sonraki maçta Çek golcünün yedek kulübesinde oturarak ilk 11'de CSKA Moskova'nın yıldızı Necid'in görev yapacağını belirtti.
Milan Baros'un yanı sıra Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında büyük rol oynayan kaleci Petr Cech de Çek basının hedef tahtasında yer alan diğer bir isim oldu. Cech'in milli takım maçlarında konsantrasyon sorunu yaşadığı konusunda fikir birliği yapan Çek basını, Bilek'in Cech'in performansıyla hayal kırıklığına uğradığını belirtti.
Kaynak: Sporx
 

Casio Murat

Üye
baroş artık futbol oynamalı..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt