Baros'da tek sorun kontrat!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Baros'da tek sorun kontrat!
Galatasaray'ın sezon başında gözden çıkardığı Milan Baros'un taliplerinden Banik Ostrava'nın başkanı sıcak açıklamalar yaptı.



Galatasaray'ın Çek oyuncusu Milan Baros'un sarı-kırmızılı takımdaki kariyeri sonlanmak üzere. Sezon başında Fatih Terim'in kadroda istemediğini açıklaması sonrası kadro dışı kalan, ancak takımdan gönderilemeyen golcü isim için Banik Ostrava'nın bir süredir zemin yokladığı biliniyordu.

Çek kulübünün başkanı Peter Safarcik sıcak bir açıklama yaptı ve Milan Baros ile konuştuğunu, tecrübeli oyuncunun Banik'e gelmek istediğini kendisine söylediğini belirtti.

"Milan ile konuştum. Geri dönmek istiyor. Ancak menajeri Pavel Paska ile Galatasaray arasındaki görüşmeler sürüyor. Sonuçlanmış bir şey yok. Kontratı feshedilirse ve Milan da kendisini ikna edecek başka bir teklif almazsa, onu takıma kazandırabiliriz." ifadelerini kullanan Safarcik, Milan Baros'a önerdikleri kontratın detaylarını açıklamaktan kaçındı.

ARDI ARDINA AÇIKLAMALAR

32 yaşındaki yetenekli kramponun menajeri ve Çek kulübünün teknik direktörü de geçtiğimiz hafta Milan Baros'un İstanbul'daki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Milan Baros'un Galatasaray ile olan sözleşmesini sonlandırmak istediğini ifade eden menajer Paska, "Baros'un kontratını sonlandırmak için görüşüyoruz. Bu durumu bir sonuca ulaştırmaya çalışacağız" demişti.

Banik teknik direktörü Martin Pulpit ise "Sezonun ikinci yarısı için ideal kadromuzu kurmak istiyoruz. Baros da Galatasaray ile olan sözleşme sorununu çözebilirse bize katılabilir" ifadelerini kullanmıştı.

"DAĞLARDAN GELEN BİR ÇOCUK"

Öte yandan Çek Cumhuriyeti'nde Baros heyecanı yaşanmaya başladı. Banik Ostrava'da bir dönem antrenörlük yapmış Verner Licka, Baros'un takıma kazandırılmasının fayda sağlayacağını belirtirken, "Bir kere iyi futbol oynadıysan, ömür boyu da oynayabilirsin. Son haftalarda fiziksel açıdan ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Ancak dağlardan gelen bir çocuk, çalışkan, evde yatacak birisi değil. Gelinde kesinlikle çalışacaktır. 5-8 maç arasında oynadıktan sonra da eski formuna kavuşacaktır. diye konuştu.

Licka ayrıca "Milan'ın 2 maçta bir gol atacağını düşünüyorum. 2. yarıda 14 maçımız var, en az 7 gol atacaktır." açıklamasını yaparak Çek yıldıza olan güvenlerini de gösterdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
379
Kdr05
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
393
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
369
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
352
haltie


Üst Alt