Barış AKARSU / Sanatçı

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Barış AKARSU / Sanatçı

29 Haziran 1979 da Zonguldak'ta dünyaya gelir. Annesi Hatice Hanım ve Babası Selahattin Bey'dir.

İlk, orta, lise eğitimini küçük yaşlarda yerleştikleri Amasra'da tamamlar. Lisedeyken yelken sporuna gönül verir ve bu sporu Amasra Yelken Klübü'nde profesyonel olarak yapmaya karar verir.

Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlar. İlkokuldayken elinde blok flüt sokakta dolaştığını söyler. Ama esas müzikle tanışması Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye gitar ve mızıkası iledir. Evlerinde Ruhi Su, Cem Karaca sürekli dinlenen sanatçılardır. Barış Akarsu, o dönemlerde dinlemeye başladığı 70'lerin 80'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarını hala dinlemeye devam eder.

Antalya'da animatörlük ve müzisyenlikten sonra Karadeniz Ereğlisi'ne gelerek burada 4 yıl boyunca çesitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yapar. Bu dönemde televizyonda gördüğü Akademi Türkiye yarışmasının tanıtım reklamları dikkatini çeker ve bu yarışmaya katılır.

2004 Temmuzda Akademi Türkiye Yarışmasını 1. olarak tamamlar. Yarışmadan sonra uzun süredir gelmeyi ve yaşamayı düşündüğü İstanbul'a yerleşir ve müzik çalışmalarına burada devam eder. Akademi Türkiye Yarışmasından hemen sonra yurdun dört bir yanında sayısı 100'ü geçen çesitli konserler verir.

14 Ocak 2005'te Seyhan Müzik'ten Sedar Öztop'un prodüktörlüğü ile yaptığı ilk albümü Islak Islak’ı piyasaya çıkarır. Bu albümden aynı yıl içerisinde Islak Islak, Kimdir O ve Amasra parçalarına klip çeker ve bunlar televizyonlarda müzik kanallarında yayınlanır.

17 Ağustos 2006 da Seyhan Müzik etiketli aranjör ve yönetmenliğini Ayhan Onurtaş,Ergin Altınel ve Ercüneyt Özdemir in yaptığı "Düşmeden Bulutlara Koşmak Gerek" isimli ikinci albümü çıkardı. İlk klip parçasını da albümün ilk parçası olan "Vurdum en dibe kadar" isimli çıkış parçasına çekti.

*Alıntıdır

---------------------
Doğum gününde (29.06) Bodrum'da geçirdiği kaza sonucu komaya giren genç sanatçı Barış Akarsu, tedavi gördüğü Bodrum'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
Allah yakınlarına sabır versin ve günahlarını bağışlasın inşallah, mekanı cennet olsun...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hemşerim allah rahmet eylesin. En son geçen sene istanbulda şans eseri karşılaşmıştık :(

_Berker_

_Berker_

Üye
yaw daha gecen carsamba alsancakta gormstm sohbet etmiştik :( mekanı cennet olsun

sonbela

sonbela

Üye
allah rahmet eylesin sesiylede oyunculuguyda basarılı bir sanatcıydı:(

mservank

mservank

Üye
maekanı cennet olsun inş çok severdim sesi de çok güzeldi

omayra

Üye
Ölümüne gerçekten çok üzüldüğüm gencecik bir fidandı.

danger03

danger03

Üye
genç yaşta ölümüne çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin

BuRacK

BuRacK

Üye
Allah rahmet eylesin...

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
paylaşım için sağol:oke: Allah rahmet eylesin Barış Akarsu'ya

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Sevdiğim Bi İnsandı...Dizisini Keyifle İzlerdim...Seside Çok Güzeldi...Genç Yaşta Herkesi Üzerek Hayata Veda Etti..Mekanı Cennet Olsun:(

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ben öldükden sonra tanıdım
ismini falan bilmiyordum
şimdi eski dizilerini kliplerini gösterip duruyolar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
ben öldükden sonra tanıdım
ismini falan bilmiyordum
şimdi eski dizilerini kliplerini gösterip duruyolar

Bende ölmeden bir hafta kadar önce arabayla Beyoğlu Kabataş iskelesinde önümüze geçmişti arkadaş yol verip kafa sallayınca öğrenmiştim adını.

canturgay

canturgay

Üye
Allah rahmet eylesinn ne diyimmm .... severdimmm kendisini

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
sanki hiç ölmedi o....inanamıyorum hala....

sibergokay

sibergokay

Üye
çok severdim kendisini Allah reahmet eylesin

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat.. Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun .. Çok değerli bir sanatçımızdı.. Emeğe saygı - teşekkürler