Banlayın beni Cezbedici gel reyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ah be ismailim senin durumda kötüymuş

ah be ismailim senin durumda kötüymuş
bu bişey değil. Uğraşmak zorunda ve yükü çekmek zorunda olduğum koskoca bi ailem var. Akıldan zoru olan ailem. Adam gibi adam birtek amcam vardı oda 3-4 sene önce vefat etti. O dünyada olsaydı çoktan yanına kaçmıştım....

ALLAH rahmet eylesin kardeşim... Başın sağ olsun...

ALLAH rahmet eylesin kardeşim... Başın sağ olsun...
Kalanlar sağ olsun dayı. Amcamda babaannemin ve halamın dırdırından öldü. Çok ciddiyim şaka gibi geliyor hatta bazen ben bile gülüyorum bu nasıl olur diye ama öyle. dırdırlarından bunaldı , kafayı çatlattı ama susmadılar. en sonunda olan oldu.

ama amcam vefat ettikten sonra ağlamadım. İçimde bir hüzün vardı ama birde sevinç vardı. Bu hayattan kurtulmuştu, cennete girmiştir belki

ALLAH mekanın cennet eylesin.. Tüm müslümanlarada...

ALLAH mekanın cennet eylesin.. Tüm müslümanlarada...
Amin. Hepimiz birgün gidecez osmanım. Can sıkıntısı yapmaya gerek yok. Hayatta olduğumuz sürece hayatta olmayı umup , tebessüm ederek yaşamalıyız. Dert ve kederi kendimize monte edip onun bizi yenmesine izin vermemizde en ufak mantık yok dayı

Konu Sahibi
1 gün sonra görüşürüz irtibata geçmek isteyen olursa Astrosman dayımda face linkim var

- - - Eklendi - - -

Banlama derim gelirsiniz banla diyince herkes arazi...

Kesiyorum kurdeleyi vatana millete hayırlı olsun 24 saat aramızdan ayrılıyorsun.. Hoşça kal

doctorrr

Üye
Fevzi dede bize deste deste jilet ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...