Banlanan kaçak geri gelmiş... YaşlıTaşCocuk54

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sebo7

sebo7

Üye
kardeş niye banlandın bilmiyorum ama o hesap banlanınca sorunda ortadan kalkmış oldu sen hala aynı kafadaysan yine ban yersin sonuçta bunun sonu yok tc kimlik no istenmiyor sonucta üye olunurken. isteyen istediği kadar ban alıp istediği kadar yeniden üyelik açabilir sistem buna izin veriyor sonuçta bence. ve sıkıntı çıkarmıyorsa burda ifşa etmenin bir mantığı yok bence.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
banlanan insanın psikolojisi komiklikten öteye gidemiyor, bir sebebten banlanıyor(istenmiyor) tekrar geliyor :ehe bir hesap daha tekrar ban(istenmiyor) süper bir döngü :kop:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Murat Alper

Murat Alper

Üye
10 yıllık maxicep üyesiyim böle olay görmedim ya :ehe :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115 ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Ve Serhan sunar :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Çocuktaki veya adamdaki hırs kimsede yok. Bilgileri bile aynı girerek üye olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115 ve Serhan

BOT 2015

Üye
:hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ne gır gır dönmüş ya :muha: zamanım olsada okusam hepsini. Neyse üslubu bozmadan böyle şamata yapmanız güzel, muhabbet olsun ama tartışma hakaret vs olmasın böyle keyifle takılalım.

Şimdi konuya gelelim, jotem yaşlı çocuktur doğru, ama ben Sait ustama bıraktım bu zevki, zira herkes ona seslenmiş bakıyorum da seveni çokmuş @Nextman idam sehpası hazır ipi çekilmiş seni bekliyor abi. :eller:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, Bahadir_fb, Nextman ve 5 diğerleri
by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
Ne gır gır dönmüş ya :muha: zamanım olsada okusam hepsini. Neyse üslubu bozmadan böyle şamata yapmanız güzel, muhabbet olsun ama tartışma hakaret vs olmasın böyle keyifle takılalım.

Şimdi konuya gelelim, jotem yaşlı çocuktur doğru, ama ben Sait ustama bıraktım bu zevki, zira herkes ona seslenmiş bakıyorum da seveni çokmuş @Nextman idam sehpası hazır ipi çekilmiş seni bekliyor abi. :eller:
:D

BOT 2015

Üye
Ne gerek var ban verin bitsin

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi

:D abi ya :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
jotem banlanınca yüz ifadesi :ehe :kıskıs:

Mert

Mert

Üye
ben de fakeim bana da ban pls

Murat Alper

Murat Alper

Üye
5 yıllık forum üyesiyim arkadaş bole bir tezgah benim bile aklıma gelmedi ya :ehe :kop2:

0MG90

0MG90

Üye
Madem itiraflara başladık bende ediyorum, bende feykim benide sınırsız banlayın kamon

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Sağolsun gençler seviyor kardeşim :cool

Gelelim bu konudaki kısa ve öz açıklamaya ben şahsen kişiye bir kaç defa şans veriyorum,sonrasında belki durumunu düzeltir forumda kurallar çerçevesinde gezinir. Lakin bazı söylemlerin hiç hoş olmadığını söylemem gerek. Bizler kimseye burada ayrıcalık tanımıyoruz, tanımayız da .

Lütfen forumun kurallarının uygulanmasını yönetime bırakın, bu kuralları adil bir biçimde uygulamaya çalışıyoruz. Yönetim kararlarını ancak yönetim içinde değerlendirilir.

Bazen bana özellikle mesaj atıyorsunuz, huzuru bozan bir arkadaş geri geldi diye gerekli kontrolleri sistemimiz zaten yerine getiriyor bu konudan şüpheniz olmasın. Forum kurallarını sert bir şekilde uygulamanın bir anlamı yok sonuç olarak forum üyelerinin huzurunu bozan arkadaşlar olursa gereken yapılır.

Banlanan üyeler hakkında açılan konuları açan kişilere son kez belirtmek isterim ki bu tür konuları açtığınız vakit uyarı cezası alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Keyifli forumlar.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: murooo55, Praetor, mürteza16 ve 4 diğerleri
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya...

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt