banlanan,ceza alan üyeler hakkında bilgi verilsin

Sponsorlu Bağlantılar

banlanan,ceza alan üyelerin neden ceza-ban aldıkları imzada ya da profilde... belirtilsinmi?

• Evet

Kullanılan: 18 75.0%
  • Hayır

Kullanılan: 6 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
olabilir

haltie

haltie

Üye
Banlanan herkes geçerli bir sebep olduğu için banlanıyor.Olsada olur olmasada olur o kadar mühim değil.Ama profiline nedeni küçük bir not olarak bırakılabilir.

RedColt

RedColt

Üye
yaklaşık 2 yıl önce yılbaşı çekiliş vardı 250 kontör mü ne kazanmıştım yedek üyeydim .asiller cevap vermemişlermiş.
aynen su sekildekdi.

1-.. 1-simsek(tam hatırlamıyorum üye adımı)
2-... 2-''''
3-.... 3-'''' 1. ve 3. asl kisi cevap vermemisti. 2. cevap vermisti ama nedense yedeklerde ben ve 2. yedeğin yeri değiştirerek açıklanmıştı.ben harişç diğer yedekler almıştı 250 kontör. Ben de hakkımı arıyım nderken ban yemiştim. Ve ben hala haklı olduğum görüşündeyim. Geçerli bir sebep olduğunuda düşünmüyorum ağır bir söz de söylememiştim. Argo tarzı..

Kesinlikle ban yiyecek kişiyle bu en azından 1 özel mesajla konuşulmalı.

Ozan

Ozan

Admin
Banlanan üyelerin neden banlandı zaten profillerinde uyarılar bölümünde mevcut ancak yine bu yıl içerisinde yapılacaklar arasında mevcut bir olgu var ki, o da banlanan üyelerin ne kadar süresinin kaldıgı isimlerinin altında yazılacak, buna bir de banlanma sebebini bir sekilde eklersek tam istedigimiz hareket olmus olacak.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Banlanan üyelerin neden banlandı zaten profillerinde uyarılar bölümünde mevcut ancak yine bu yıl içerisinde yapılacaklar arasında mevcut bir olgu var ki, o da banlanan üyelerin ne kadar süresinin kaldıgı isimlerinin altında yazılacak, buna bir de banlanma sebebini bir sekilde eklersek tam istedigimiz hareket olmus olacak.

ilgilendiğin için teşekkürler o zan abi çalışmalarınızın dewamını dilerim:oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
bence ceza almis bir uyenin neden ceza aldigi belirtilmesi diger uyeler icin ayni hataya dusmeme acisindan caydirici olabilir.. bu yuzden olmasi gereken bir uygulama oldugunu dusunuyorum...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben üyeyi yasaklarken eğer forumca dikkat çeken bir üyeyse profiline yazıyordum. Son zamanlarda biraz ihmal ettim.
Aslında elle de yapabiliriz. Tabii foruma bu sistem geldiğinde daha güzel olur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt