Bankalarda, kredi kartına alternatif olarak, tek alışveriş için kullanılacak bir şey?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cbt13

cbt13

Üye
    Konu Sahibi
Bankalarda, kredi kartına alternatif olarak, tek alışveriş için kullanılacak bir şey?
Merhabalar,

Şu anda sadece tek bir kredi kartı kullanmaktayım. Diğer bütün kartlarımı iptal ettirdim. Fakat şuanda tutarı 2.500TL olan bir bilgisayar almak istiyorum. 12 Taksit olarak almayı planlıyorum. Fakat bildiğiniz gibi, taksitle ödüyor da olsanız, toplam tutar, kartınızın limitinden ilk anda düşülür, sonra ödemeye başlarsınız.

Bende tek bir kredi kartı olduğundan, limitimi 2,500TL düşürecek birşey alamıyorum. Kredi kartsız taksit yapan biryer aradım uzunca bir süre fakat bulamadım. Bunu yapan yerlerde de istediğim bilgisayar yok.

Fakat bu tamamen saçmalık. Şimdi ben kalkıp şu yeni Led TV 'lerden almaya kalksam ya kredi kartımın 7.000 TL limiti olacak ya da nakit ödeme yapcam. Bu tam bir saçmalık.

Benim sormak istediğim, bankalarda, tek bir alışveriş için ya da bu tür herhangi bir iş için çıkarttırılacak bir tür kart vs. var mı? (Misal, internet alışverişi için sanal kart çıkarttırılması.) Benim tek istediğim, bankadan, 2500TL limitli bir tür geçici kart çıkarttırıp, alacağım cihazı taksite böldürmek. Böyle birşey sunuyor mu bankalar?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

haltie

haltie

Üye
kredi çek onu taksitlere böldür peşin alırsın hem;)

AKATLI

AKATLI

Üye
valla bu konulardan anlamıyom , inş halit in söyldeiği yardımcı olmuştur sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt