Banka Ya Da Ptt'den Kontör Yükle Kazan!

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Banka Ya Da Ptt'den Kontör Yükle Kazan!
Kampanya 22.12.2008 (09:00) – 30.01.2009 (24:00) tarihleri arasında geçerlidir.

Öncelikle AD SOYAD ve ADRES bilgilerini eksiksiz bir şekilde 4323'e ücretsiz SMS göndererek kayıt yaptıran, SMS gönderimini takiben,
PTT Şubeleri
Banka ATM'leri
Banka İnternet Şubeleri
Banka Çağrı Merkezleri
Banka Wap Şubeleri
Banka Sms Uygulamaları
Düzenli Yükleme Talimatı

Yukarıdaki kanalların/uygulamaların herhangi birinden İster nakit, ister banka kartı (vadesiz hesap), ister kredi kartı ile ödeme yapıp kontör yükleyen tüm Turkcell Hazırkart abone ve kullanıcıları çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.

Kampanya dahilinde
5 kişiye HP 6510P Turkcell Sim Kartlı Dizüstü Notebook,
15 kişiye iPhone 3G 8 GB Black Cep Telefonu,
25 kişiye Turkcell Motorola Moto Q,
55 kişiye Turkcell 3G/EDGE Express Connect Card hediye edilecektir.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Konuyu açtım ama eklemek istiyorum. Adresi niçin yazmamızı istiyorlar anlayamadım.
4323'e SMS atın diyorlar ama Numara Kullanımda Değil uyarısı alıyorum. Bir anlam veremedim.

Ozan

Ozan

Admin
Online kontör yükleme bizim açımızdan kolaylık ve rahatlık olduğu gibi operatörler açısından da maaliyet karı yapmakta dolayısı ile Turkcell müşterilerini özellikle online kontör yükleme kanallarına yönlendirerek hediye veriyor gayet güzel bir adım.

ysr86

ysr86

Üye
Ben bugün mesajı gönderdim 30 o cağa kadar kontör yükle gibisinden bi mesaj geldi sonrada ptt den kontör yükledim (ilk ve son yükleyişim oldu bidaha tövbe) ancak çekilişle alakalı katıldığıma dair bi mesaj gelmedi acaba ben şimdi çekilişe katılmış oldum mu

Üst Alt