Banka Kartı Alma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Banka Kartı Alma
17 yaşındaym banka kartı almak istiyorum
Deniz bankda felan veriyomus ama bulamadım

Sadece para yatırp pra çekebileceğim bi kart istiyorum var mı bildiğınız ??
İnternet sitesinden abonelik olursa iyi olur ???

danismaz61

Üye
Yanında 18 yaşından büyük birinin veli olarak bulunması gerekiyor. Ayrıca bilmen gereken öğrenci hesabı olmadığı zaman hesap işletim ücreti kesiyorlar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
hmm
öğrenci hesabı ne oluyo

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Garantinin vardı galiba :oke:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
deniz banktamıydı neydi vardı sanırsam

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
yaş sınırı var garantide ya /: :D
Bizim yeğene almıştık.
6 ayda bi 39,50 :tl: ücreti var ama öğrenci belgesi götürme şartıyla o ücreti almıyorlar.
Yanında 18+ bi akrabanla (abinle felan) git :oke:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Bizim yeğene almıştık.
6 ayda bi 39,50 :tl: ücreti var ama öğrenci belgesi götürme şartıyla o ücreti almıyorlar.
Yanında 18+ bi akrabanla (abinle felan) git :oke:

öğrenci belgem var pazartesi bi bakıyım :D teşekkürler

tt_1

Üye
İninal kart da alabilirsin

tt_1

Üye
Ön ödemeli kart diye geçiyor ne kadar yatırırsan o kadar harcıyorsun yaş sınırlaması da yok

marist

marist

Üye
Ptt kartı alabilirsin.

ozakin70

ozakin70

Üye
Yok ben sadece banka kartı alaym
Eger almadiysan Kuvettürkten de alabilirsin anne ve babanim imzasiyla oluyor ben hem mobil hem internet hemde bankamatik actirmistim hesap isletim ucretide almiyorlar hic

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Eger almadiysan Kuvettürkten de alabilirsin anne ve babanim imzasiyla oluyor ben hem mobil hem internet hemde bankamatik actirmistim hesap isletim ucretide almiyorlar hic

Daha almadım
Kuveytürkün heryerde bankamatiği yok o yüzden tercih etmiyorum
Denizbankızn varmış sadece gidip kimliğini verip kartı alp çkyomuşsun :D boş vaktim olursa gidip alıcam :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Daha almadım
Kuveytürkün heryerde bankamatiği yok o yüzden tercih etmiyorum
Denizbankızn varmış sadece gidip kimliğini verip kartı alp çkyomuşsun :D boş vaktim olursa gidip alıcam :D
Karti almak kolay zaten asil is adiktan sonraki mesele 4 saate sifre alabildimde actirabildim internet hesabini Allah sabir versin o 444 lu nolara isi dusenlere;)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
achambo

achambo

Üye
bende var bankasya nın hiç ücret almadılar 3 yıldır sadece kartım atm den para çekmeye/yatırmaya yarıyo

MrTech1

Üye
İş bankası ve yapıkredi play tlcard var.İkisi de veli ile alınabiliyor.İş bankası ilk imza kartıdır.Maestro olup internetten alışveriş felan yapamazsın.Para çekip yatırabilirsin.TLcard'da aynı şekilde ama o visa.

DDorlion

DDorlion

Üye
İş Bankası İlk İmza Hesabı Açabilirsin Benimde Var Karşıdan Para Göndermelerde Hesaba Para Kesiyo Onun Dışında İşletim Ücreti Yok Bildiğim Kadarıylada Kredi Kartı Gibi Cihazlarda Geçiyo İçindeki Para Değerinde Ama Kesime Uğrar Galiba ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt