banka hesabı açmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
banka hesabı açmak istiyorum
Birikimlerimi elimde tutmam zor oluyor bunları bir banka hesabında biriktirmek istiyorum bir arkadaşım ziraat bankasında hesap açmış kart ücreti falan yok dedi fakat internette 10 tl ücret kestiklerini öğrendim kart ücreti falan kesmeyen banka hesabı var mıdır?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ptt posta çeki..
5 Tl ye açılıyor daha para vermiyorsun..
1 ay sonrada banka kartın geliyor. :oke:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
paradox07

paradox07

Üye
Ben akbanktan bankamatik kartı almıştım bir yıldır kullanıyorum ama hiçbir ücret alınmadı.alındıysa da haberim yok ama başvurduğumda alınmayacak demişlerdi.bu arada belirteyim öğrenciyim ben,öğrenci olmayanlara farklı ise bilmiyorum:)bankamatik kartı ile netten alışveriş olmuyo bildiğim kadarıyla

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Ben akbanktan bankamatik kartı almıştım bir yıldır kullanıyorum ama hiçbir ücret alınmadı.alındıysa da haberim yok ama başvurduğumda alınmayacak demişlerdi.bu arada belirteyim öğrenciyim ben,öğrenci olmayanlara farklı ise bilmiyorum:)bankamatik kartı ile netten alışveriş olmuyo bildiğim kadarıyla
Anladım ziraatte internetten alışveriş de yapılıyor diğer bankalarda durum nasıl bilmediğimden soruyorum

evren991

evren991

Üye
kardeşim ben geçen yıl ziraat bankasından açtım para kesilmedi.memur şunu söyledi hesabında para olması aktifleşmesi için ufak bir para yatır dedi.bende bir 5 lik atmıştım.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben geçen yıl ziraat bankasından açtım para kesilmedi.memur şunu söyledi hesabında para olması aktifleşmesi için ufak bir para yatır dedi.bende bir 5 lik atmıştım.
Yanlız o birikirse senin yatırdığın miktar kesilir o zaman daha kötü olur

paradox07

paradox07

Üye
Anladım ziraatte internetten alışveriş de yapılıyor diğer bankalarda durum nasıl bilmediğimden soruyorum

ben de tam bilmiyorum,hiç denemedim.internetten alışveriş elimden geldiğince yapmamaya çalışırım kartla.ha kapıda ödeme olursa o ayrı

ismail

ismail

Üye
ben halktan açtım
10 lira istediler ama o para hesapta oluyomuş.
3 ayda 1 15 lira kesiyolarmış.
Öğrenci belgesi götürürsen kesilmiyomuş

- - - Eklendi - - -

bide iş bankasından açtım onun için 30 lira istediler ama o hesaba geçmiyomuş.
Onda da öğrenci belgesi olunca para kesilmiyomuş

u_cosar

u_cosar

Üye
öğrenci isen iş bankası kart ücreti almadan hesap açıyor

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Bu nedir arkadaş ille alcaklar yani parayı paranın cepte durması daha mantıklı görünüyor :D

ismail

ismail

Üye
iş bankası hariç diğer bankalara verdiğin para hesabına yatıyo :oke:

Dereck

Dereck

Üye
En iyisi İş Bankası bencede. Ne yaparsan yap o para cepte durmuyor işte 30 TL edeceğin zararın yanında hiçbirşey aslında.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
:cnfsd:

ismail

ismail

Üye
VAllah iş bankası para aldı ama karşılayan kişi o kadar güler yüzlü o kadar ilgili idi ki hayran oldum :)
Çok memnun kaldım hizmetten :oke:

ismail

ismail

Üye

ben üniversite öğrencisiyim iş bankasından hesap açtırdım para filan almadı

Ne zaman ?
Dediğim olay dün oldu.
Adam önceden alınmıyodu dedi ama şimdi alınmaya başlandı dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt