bandicam oyun ekranını çekmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
bandicam oyun ekranını çekmiyor
kayıta basıyorum oyuna geliyorum ama oyun ekranını çekmiyor masaustu öyle donup kalıyor ama oyunun sesi geliyor

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.

delimatkap

delimatkap

Üye
hedef kısmına tıkla ve directX yakala de ve oyunda iken video yu kayıt etme tuşu hangisi ise ona bas kayıt etmeye başlar.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
kayıta basıyorum oyuna geliyorum ama oyun ekranını çekmiyor masaustu öyle donup kalıyor ama oyunun sesi geliyor
hayırdır youtubede kanal mı açıyosun yoksa abone olalım :) soruna gelirsek fraps kullan daha kaliteli çeker

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
hedef kısmına tıkla ve directX yakala de ve oyunda iken video yu kayıt etme tuşu hangisi ise ona bas kayıt etmeye başlar.
Yarın deneyecem saol.
hayırdır youtubede kanal mı açıyosun yoksa abone olalım :) soruna gelirsek fraps kullan daha kaliteli çeker
Olabilir aslında lakin bilgisayarda internet yok takip etmek zor olur. Çekme kısmına gelirsek benim bilgisayarım bayaa eski ve ekran kartı onboard. Onboard olduğu halde oynanabilen oyunları göstermek istiyorum ki eğer sistemi benim gibi eski olan arkadaşlarda bakıp "aa benim sistemimde demek böyle oynanıyormuş" dedirtmek isterim işte böyle bir heves var yani.:)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yarın deneyecem saol.
Olabilir aslında lakin bilgisayarda internet yok takip etmek zor olur. Çekme kısmına gelirsek benim bilgisayarım bayaa eski ve ekran kartı onboard. Onboard olduğu halde oynanabilen oyunları göstermek istiyorum ki eğer sistemi benim gibi eski olan arkadaşlarda bakıp "aa benim sistemimde demek böyle oynanıyormuş" dedirtmek isterim işte böyle bir heves var yani.:)
onboard nedir bilirim :( bende bi ara kullanmak zorunda kalmıştım :D cs 1.6 oynuyodum hmm aslında düşüncen çok iyi rehber gibi bi nevi :) bu arada modeli ne onboard un intel gma falan mı

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
onboard nedir bilirim :( bende bi ara kullanmak zorunda kalmıştım :D cs 1.6 oynuyodum hmm aslında düşüncen çok iyi rehber gibi bi nevi :) bu arada modeli ne onboard un intel gma falan mı
Benim hiç ekran kartım olmadı o yüzden güncel oyun nedir bilmem ama eski oyunları çok iyi bilirim genelde 2001-2005 arası oyunları kaldırıyor sistemim.:) modele gelecek olursak intel gma 950 .

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
şuan fiyatlar makul en basitinden hd5570 falan alsana 120tl ye bu arada bendekide gma 4500 dü :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
şu aralar prince of persiaya merak sardım warrior withini bitirdim sıra t2t de. Oyun orta grafikde sıfır kasma var mesela bu harika malzeme olur. Ben de çok şaşırdım kaldırdığına hiç beklemezdim. Ilk oynadığım ubisoft oyunu oldu.:)
şuan fiyatlar makul en basitinden hd5570 falan alsana 120tl ye bu arada bendekide gma 4500 dü :)
Hacı çok güzel diyorsun da para yok işte olmayınca olmuyor herkez al diyo söylemesi kolay tabi :) babamda bunun için para vermez zaten yaza dizüstü alıyorum ekran kartına da gerek kalmaz:)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ama çekim yaparken fps değerleri çok düşüyor ayrıyetten oyun için dizüstü alcaksan en az 2500tl gözden çıkarcan :) yokluğu bende biliyom yazın çalışıp birazda babamdan destekle aldım bende ekran kartını :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ama çekim yaparken fps değerleri çok düşüyor ayrıyetten oyun için dizüstü alcaksan en az 2500tl gözden çıkarcan :) yokluğu bende biliyom yazın çalışıp birazda babamdan destekle aldım bende ekran kartını :)
2500 mu aboo babam hayatta kabul etmez 1800luk bilgisayarı gösterdim yuh dedi ne özelliği varmış dedi :D zaten oyun delisi biri olmadığım için fazla oyun oynamam oynayacaklarım cod bf3 point blank bu tarz oyunlar bide gta 4 oyun konusunda geniş olmadığım için yelpaze dar zaten onlar bana yeter :)

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice. ve Silinen Üye 1145465

Üst Alt