Bana uygun telefon bulana helal olsun :D

Sponsorlu Bağlantılar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Bana uygun telefon bulana helal olsun :D
Yazın yeni telefon almayı düşünüyorum. Telefon için en önemli şeyler ekran,kamera,donanım ama çok zıt düşen 2 şey var ; Ekran için istediğim boyut en fazla 4.3 inç bu boyutta da iyi donanımlı cihaz fazla yok, kamera da en az N8 kalitesinde olsun diyorum. Şu an aklımda Sony Xperia S var. Ondan da Android'in sorunları yüzünden korkuyorum. Bi de Android çok fazla donanım istiyo (kimse çıkıp yoo kullanıcı iyi kullanırsa sorun çıkmaz demesin fikrim değişmez). HTC'nin ultrapixel olayı da hoşuma gitti aslında eğer bu teknoloji daha küçük ekranlı bi telefon da kullanılırsa düşünebilirim. WP8 de şuanlık düşünmüyorum şu Unlock olayını çözerlerse belki ama L920 büyük olduğu için almam zaten L820'nin de kamerası yeterince iyi değil. iOS zaten sıkıcı olduğu için istemiyorum. ÖZET : 4.2 veya 4.3 inç ekranlı , iyi kameralı , hiç bi oyunda kasma-takılma-kapatma yapmayacak bi telefon arıyorum :) Şimdiden Teşekkürler

MrExpert

MrExpert

Üye
Hakketen Sana Telefon bulmak zor olucak Nexus 4 fena değil ama onunda ekran boyutu 4.7 inç :hmmm

restmod

restmod

Üye
Lg optimus g ye bakabilirsin ekran 4.7" ama fazla buyuk durmuyor elde kamerada tatmin eder

avcitalip

avcitalip

Üye
düşünürsen :

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Yorumundan yola çıkacak olursak telefon önerisinden daha çok sana özel bir telefon yapılmasını istiyormuş gibi bir hava sezdim.Telefonları başlı başına elemişsin arada kalan seçeneklerde aradığın özellikleri kendince sezmen mümkün.Aklında bulunsun şayet kendimce de düşündüğüm Sony xperia Z seçimlerin arasında bir tercihin olsun.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
4.7 olmasın ya :D

- - - Eklendi - - -

Xperia S nasıl kasıyo mu ?

fnldstntn

Üye
Xperia L 4.3 ekranı var şu an piyasa henüz çıkmadı ama yaza kadar çıkmış olur...Bence işini görür...

- - - Eklendi - - -

• General: Quad-band GSM/GPRS/EDGE, tri/quad-band UMTS/HSPA
  • Form factor: Touchscreen bar phone
  • Dimensions: 128.7 x 65 x 9.7 mm, 137 g
  • Display: 4.3" 16M-color FWVGA (480 x 854 pixels ) capacitive touchscreen TFT
  • CPU: Dual-core 1 GHz Krait
  • GPU: Adreno 305
  • RAM: 1GB
  • Memory: 8GB storage, microSD card slot
  • Camera: 8 megapixel auto-focus camera with face detection; 720p video recording at 30fps, LED flash, VGA front facing camera
özellikleri

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi

..maHsun..

Üye
sana En iyi iphone 5 olur başka Yok firmalar artık amiral gemileri 4.7'' ve üstü yapıyor

IVI-Elia

Üye
Aslında Lumia 720 sana göre bir cihaz ama malesef WP düşünüyorsun.Xperia S iyi güzel de hala 4.0 da kaldı.iOS sıkıcı WP istemiyorsun Androidin sıkıntılarından korkuyorum diyorsun?Kafam karıştı bence en iyisi sen bekle baya bekle :D

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Invoke

Invoke

Üye
Duymuştum bunu kamerası Xperia S'den iyi mi ki ?

8mp kamerası S 12 mp kullanmadım ama S'in kamerası hakkında hep iyi şeyler duymuştum. S babalar gibi tel bence ama alacaksan 2013 al derim ben. SP güzel telefon bak 4.6 ekran ama iyi yani. Sony sıkıntı etmez bence Z 5inch ama adamlar tasarımı yapmış tel öyle kaba durmuyor ki ele avuca da sığıyor bence. Aklında olsun Xperia Z,SP,L... Bir de E var ufak tefek iş görür bir tel.

fk555897

fk555897

Üye
İyi bir kamera, oyunlarda takılma olmayacak ve Android olmayacak diyorsan iPhone 5 sana en uygunu. 8 Megapiksel kamerası var ama iyi bir lens kullanıldığından 12 Megapiksellik telefonlara taş çıkartır. Retina ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü ne olursa olsun pixel vs. gözükmez ve Fu-ll HD telefonlar kadar netdir. Donanım olarak o kadar iyi değil ama iOS'da burada devreye giriyor ve durumu netliyor. Ekran boyutu 4" yani senin için ideal. Güncelleme konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsin. Apple güncelleme desteği en fazla olan firma. Sonuç olarak iPhone 5 senin için ideal.

mr.bell

Üye
Nexus 4 aslında çok büyük değil sandığınız kadar yada bekleyin Google Mayısta I/O etkinliğinde yeni cihazlar tanıtacak sana uygun bir şeyler çıkabilir.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Lumia 720 sana göre bir cihaz ama malesef WP düşünüyorsun.Xperia S iyi güzel de hala 4.0 da kaldı.iOS sıkıcı WP istemiyorsun Androidin sıkıntılarından korkuyorum diyorsun?Kafam karıştı bence en iyisi sen bekle baya bekle :D
WP de olabilir aslında ama Unlock işlemi tamamlanınca en iyisi beklemek gibi zaten Eylül'e kadar zamanım var :)

IVI-Elia

Üye
WP de olabilir aslında ama Unlock işlemi tamamlanınca en iyisi beklemek gibi zaten Eylül'e kadar zamanım var :)

Bence en iyisi beklemek o zamana kadar 720nin üst modeli çıkar hem de yeni android cihazlar.Yanlız 720 kamera konusunda mükemmel Galaxys3 galaxy note iphhobe 4s bu cihazları rahatlıkla geçiyor hatta 820 yi de geçiyor...

- - - Eklendi - - -

Lumia 720'nin kamera perf. çok çok iyi özellikle de gece şuna bak yeni geldi.

mobilim o yüzden idare et

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/lumia-720-vs-iphone-5-vs-galaxy-s4-dusuk-isik-kamera-karsilastirmasi-788363.html#post6006824

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
başka önerisi olan yok mu?

..maHsun..

Üye
Eyer illa küçük olacak diyorsan iphone 5s bekliyebilirsin başka türlü 4.7 inç altı bulunmuyor

beytullah6767

beytullah6767

Üye
galaxy s2 duos

blacktalon

blacktalon

Üye
Iphone 5 :)

- - - Eklendi - - -

Yurt dışından al bi iphone 5 işine bak :) ben nasipse alacam biseyler bunun gibi

Üst Alt