Bana telefon onerırmısınız yazdıklarıma gore

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
Bana telefon onerırmısınız yazdıklarıma gore
dokunmatık ekranı ıyı olcak ekranı kucuk olmucak
müzık ses kalıtesı cok cok ıyı olcak ozellıkle bu madde onemlı
kamerası 5800 gıbı olsa yeter
işletım sıstemı kolaylıkla nagıvasyon programlarını bulabılcem bı ısletım sıstemı olcak mesela ben symbıan 3 -60- serısınde kolay buluyorum program o sekılde yanı

fiyatta 1 mılyarı gecmıcek varmı onerısı olan şık olsun bıde

----------Eklendi @ 17:19:15 ---------- Yazıldı @ 17:17:44 ----------

bıde kesınlıkle kulaklıkta muzık dınlerken bası felan guclu olcak nokia dan baska marka onermeyın luttfen n8-5800 kulaklık tan muzık dınlkemıs gıbı olcam

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ekranı küçük olmasın demişin bu anlattıklarına göre lg optimus black nokia n8 c7 bunlara bakabilirsin veya sony ericsson xperia x10 bada istersen wawe 2 var saydıklarımın içinde ben lg optimus black öneririm sony ericsson da fena değil n8 kamera için seçebilirsin en kötü ihtimal samsung wawe 2 derim

trecool

trecool

Üye
biraz bekleyebilirsen nokianın yeni modellerinden 701 falan cıkacak tam saana göre önerimdir he bu arada nokia olsun dediğinden dolayı bunu önerdim yoksa o özellikte telefon çok:D

uluirmakli

Üye
temiz garantili iphone 3 gs 32 gb alabilirsin aldıktan sonra da kesin 4 ü nü isteyeceksin

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia dan baska marka onermeyın demıs sız nedıyonu z :D

dostum azcık sabret nokıanın 1 ghz lı super tellerı gelcek tam sana gore :oke:

waycell

waycell

Üye
müzik önceliğin ise music edition serisine bakacaksın ordada göze çarpan tek model görüyorumNokia X6 Comes With Music Edition
ama keşke nokia almasan diyede içimden geçirmiyor değilim

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
o zamn bekleyeyım bıraz samsungdan nefret edıyorum-xperianın sesı nasıl onu bılmıyorum nokiadan şaşmıcamı bılıyorum ama

waycell

waycell

Üye
o zamn bekleyeyım bıraz samsungdan nefret edıyorum-xperianın sesı nasıl onu bılmıyorum nokiadan şaşmıcamı bılıyorum ama

donanım ve parça kalitesi olarak sonyericssonun üstüne tanımam ikinci el alabilirsin alsana xperia arc 1 haftalık netcell garantili bütün isteklerini fazlasıyla karşılayacak hack derdi yok reset derdi yok yavaşlama yok

Android OS, v2.3 (Gingerbread), Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1 GHz processor; Adreno 205 GPU, 8GB included, 3.5 mm audio jack, Sony Mobile BRAVIA Engine, Timescape UI, HDMI, NeoReader barcode scanner, Adobe Flash 10.1, Social Media integrated, TrackID musi

ceset

ceset

Üye
Sony Ericsson dan sasma ... Yeni gelen modeller seni fazlasi ile tatmin edecektir.

61semih

61semih

Üye
sadece nokıa dusunuyorsan yenı cıkacak modellere veya n8 e bır bakmanı onerırım ama bekle yenı cıkacak serısını

pRime.

pRime.

Üye
Nokia C6-01

----------Eklendi @ 22:52:49 ---------- Yazıldı @ 22:51:36 ----------

Fiyatı uygun ve dediklerini fazlasıyla yapıyor.

Lenneth

Üye
Nokia C6-01

----------Eklendi @ 22:52:49 ---------- Yazıldı @ 22:51:36 ----------

Fiyatı uygun ve dediklerini fazlasıyla yapıyor.

Gidip o telefonu alacağına 600 700 ve 701'i beklesin.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia 700'ü bekle derim.

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus black tavsiye ederim aradığın kriterlere uyar hemde, Ben kullanıyorum sorun cıkmadı 3 aydır ekran parlaklığında hiç bi cihaz geçemiyor nova display'i, tasarımı neo'yu 2'ye katlar zaten. Fırsatın varsa kaçırma

Ocean258

Ocean258

Üye
Nokia'dan başka marka onermeyın demıssın hocam o yuzden bırsey onermıyorum ama Nokia'nında onerılecek bı telefonu kalmadı vazgec bu sevdadan bence.. symbianla devam ettıklerı surese bı hayır gelmez onların telefonlarından..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6-01 al yada nokia 701'i bekle.
Diger bir marka olarak da Xperia Neo önerebilirim.
Ama tavsiyem Nokia 701'i bekle.

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus black ve neo karşılaştırması ;

seçim senin, bi tarafta şık tasarım ekran parlaklığı dinamik bi şekilde öte yandan işlemci devi neo.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yada biraz daha bekle 701 al kardeşim acele etme nokianın 1 ghz lik canavarı geliyor

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]temiz ikinci el N8 alabilirsin. Veya C7 al.[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt