t4r1k
Üye
Telefondan Güncellemelere Baktım Anna Cıkmıs Yüklesekmi Yüklemesekmi?
Beyler bugun hatta bıraz once kafa estı bı guncellemelere bakayım dedım baktım nokıa onemlı guncelleme yazıo telefonm pr1.2 idi her zaman orjınal yazılım kullanmaktan yanayım ben. Baktım onemlı yazıyo len bı bakıyım dedım belkı ıyı bısıyler gelmıstır 25 mb kadar bı guncelleme yuklendı telefon yenıden açıldı bi baktım duz ekranda qwert klavye fılan gelmıs kılıt kodu pın kodu dugmelerı daha ınce olmuş ufaltışlar bazı iconlar sımgeler değişmiş ozellıkle duz ekranda qwert klavye cok hoşuma gıttı. Daha sonra güç tasarrufu modunda 3g şebeke olmuş onceden güç tasarrufunda Gsm şebeke dışına cıkılmıyodu. Muzık Çalarda bi değişiklik yok gordugum kadarıyla. Fazla kurcalamdım gozume çarpanlar bunlar sımdılık. Bu işlemden sonrada symbıan anna 1/2 2/2 olmak uzere 2 tane 25 mblık guncellemede var su an.Ama anna olunca sankı farklı bı ısletım sıstemı gelecekmıs gıbı dusundugum ıcın yuklemek ıstemedım. Yuklemelımıyım? Yenılıkler Varmı kullanana arkadaşlara soruyorum Benım ıcın en onemlısı sarj kamera performans ve mesajlasma. n8 kullanıyorum ve su an mesaj yazmakdan zevk alıyorum daha ıyı daha yenılık varsa neden yuklemeyeyım. Cevaplarınız beklıyorum Saygılar...

(