Telefondan Güncellemelere Baktım Anna Cıkmıs Yüklesekmi Yüklemesekmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan Güncellemelere Baktım Anna Cıkmıs Yüklesekmi Yüklemesekmi?
Beyler bugun hatta bıraz once kafa estı bı guncellemelere bakayım dedım baktım nokıa onemlı guncelleme yazıo telefonm pr1.2 idi her zaman orjınal yazılım kullanmaktan yanayım ben. Baktım onemlı yazıyo len bı bakıyım dedım belkı ıyı bısıyler gelmıstır 25 mb kadar bı guncelleme yuklendı telefon yenıden açıldı bi baktım duz ekranda qwert klavye fılan gelmıs kılıt kodu pın kodu dugmelerı daha ınce olmuş ufaltışlar bazı iconlar sımgeler değişmiş ozellıkle duz ekranda qwert klavye cok hoşuma gıttı. Daha sonra güç tasarrufu modunda 3g şebeke olmuş onceden güç tasarrufunda Gsm şebeke dışına cıkılmıyodu. Muzık Çalarda bi değişiklik yok gordugum kadarıyla. Fazla kurcalamdım gozume çarpanlar bunlar sımdılık. Bu işlemden sonrada symbıan anna 1/2 2/2 olmak uzere 2 tane 25 mblık guncellemede var su an.Ama anna olunca sankı farklı bı ısletım sıstemı gelecekmıs gıbı dusundugum ıcın yuklemek ıstemedım. Yuklemelımıyım? Yenılıkler Varmı kullanana arkadaşlara soruyorum Benım ıcın en onemlısı sarj kamera performans ve mesajlasma. n8 kullanıyorum ve su an mesaj yazmakdan zevk alıyorum daha ıyı daha yenılık varsa neden yuklemeyeyım. Cevaplarınız beklıyorum Saygılar...

Cruxman

Üye
valla benimde ovi"pc" de göründü direk 24.01 miydi neydi onu kurdum daha iyi oldu gibi geldi bana ama bende 270mb felan indirdi "eu german anna yüklüydü"

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
ya ılk 25 mb nokıa guncelleme dıye yukledım bu guncellemeden sonra 2 tane anna cıktı bnm ındırdıgım neyın guncellemesı acaba annamı oldu telefn D: bı bakıyım 0000 dan

----------Eklendi @ 22:00:35 ---------- Yazıldı @ 21:57:31 ----------

symbıan anna olmus :)

estorak

estorak

Üye
hayırlı olsun bizimkine de gelseydi keşke anna :)

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
gelir gelir eli kulagında :)

akibet2

Üye
N8 Grey Telefonuma Güncelleme gelmişti yaklaşık 240 Mb kadar yükledim ama 1/2 yüklüyorda 2/2 yüklenmiyor :D

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
ben yükledim n8 e şu ana kadar bi sorun yok ama videolarda göstrdiği gibi değil benim yükled,iğim kafam karıştı:((

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
ya oyun filan oynamıyorum telefonda kamerası duzgun çalışıyo bıde yenı klavye ıle mesajlasması daha hoş olmus bana gore kusursuz telefonu dıdık dıdık eden bırı değilimki sağından solundan hata cıkarayım :D

chilekesh_mert

Üye
açıkcası ben de uzun zamandır bekliodum güncellemeyi dün akşam kurdum anna yı ama 1/2 ile 2/2 yüklenmemişti ovi suitten. ben de telefonu wi-fi den bağladım direk oşekilde güncelledim oldu şuanda bi sıkıntım yok açıkcası memnunum da tarayıcı sayfaları daha hızlı açıyo vodafone cepnetten bağlandığım zaman bile. dikey klavyeye zaten diyecek yok gerekliydi ama tuşlar biraz daha büyük olabilirdi belki. telefondaki hatalar da giderilmiş mesela bende gelen mesaj bildiğimde de ekran da da görünmüyodu anca mesajlara girince görebiliodun. o hata kalkmış ortadan. bazen de kamera açılırken beklenmedik bir hata oluştu diodu ama o sorun da giderilmiş. şuan için çok stabil göründü gözüme. bu arada telefonum c7-00. yüklemek isteyenler rahatça yüklesinler bence nfc de etkin hale gelmiş kullanmak nasip olur inşallah :)

saltukbugra

Üye
Bende uzun zamandır bekliyordum bu güncellemeyi. Önce bilgisayar aracılığı ile denedim kuramadım. wi-fi ile kuruluyor. İlk güncelleme ardından iki zorunlu iki keyfiyete bağlı sosyol ağlarla ile ilgili güncelleme çıkıyor. Ben kurdum. Telefondan şimdi daha fazla zevk almaya başladım. Benimm telefonum n8. Telefon çok hoşuma gidiyor. Kamerasının üstüne bir telefon daha yok. Yalnız üç programı bir arada çalıştırmıyordu. Telefon kapanıp tekrar açılıyordu. Buda bir hayli can sıkıcıydı. Haritaya girince hiç dayanamıyordu. Hemen kapanıyordu. Şimdi denedim 8 programı bir arada çalıştırdı. Daha fazlasını denemedim. Müzik çalarında bir düzenleme ola iyi olurmuş. Klasör eçip dinleme yapılabilirmiş. Gördüğüm bir eksikte önceden telefonda olan ve çılaşan bazı videolar çalışmıyor. Ama telefon bu haliyle şu an çok güzel. Daha güzel güncellemeler olacağı ümidi ile teşekkürler nokıa.

Oz'

Üye
anna bencede guzel :) oyle telefonun her yerıne grıp cok detaya grmedıkce sorun cıkarcaını sanmıyorum ..

burakkk97

Üye
yani yukluyorum =)

osmanatak1

osmanatak1

Üye
bende anna tam bir hayal kırıklığı oldu telefonu yavaşlattı oturumları açarken daha hızlı açıyordu kamera açınca bluetooth ne alakadır açılsın mı diyo açılsın dersen bağlancak cihaz arıyor hayır dersen wapa bağlanıyor sonra mesaj yazma kısmında tuşlar küçültülmüş tema ayrı bi rezalet bilemiyorum yükledim ve pişmanım geri dönüşü yok mudur bunun arkadaşlar..

recep71

recep71

Üye
c6-01 alacagımda nasıl telefon kullanan var mı arkadaşlar güzel telefon diyorlar.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt