Öneri Bana Telefon Önerecek Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Bana Telefon Önerecek Var Mı?
750TL ye kadar oyunlarda kasmayacak telefon önerin.. :)

iblah60

iblah60

Üye
ne tür oyunlar mesela...

iblah60

iblah60

Üye
-sıkıntılı çıtayı birz aşmalısın bence gm 4g kullanıcısı olarak genelde kasmayan oyunlar oynarım isim vrmeyim ama 3 tane strateji 1 tane savaş 1 tane aksiyon macera tarzı zombi oyunu oynarım...
-bu arada gm 4g fiyatı değişik firmalarda düşüşte diye duymuştum
-ama bataryası sıkıntılı biraz 2500 mah eğer oyun oynucaksan 3000 mah bataryalı telefonlara bakmalısın...

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
-sıkıntılı çıtayı birz aşmalısın bence gm 4g kullanıcısı olarak genelde kasmayan oyunlar oynarım isim vrmeyim ama 3 tane strateji 1 tane savaş 1 tane aksiyon macera tarzı zombi oyunu oynarım...
-bu arada gm 4g fiyatı değişik firmalarda düşüşte diye duymuştum
-ama bataryası sıkıntılı biraz 2500 mah eğer oyun oynucaksan 3000 mah bataryalı telefonlara bakmalısın...

gmd almam kardeşim ya

lazye

lazye

Üye
xioami mi 4 kesinlikle şuan oynayamayacağın oyun yok dahili depolama 16gb artırılamıyor ama otg var istersen link atayım internetten alabilirsin sadece yalnız mağazalarda bulmazsın fiyatıda gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: -_BuRHaN_-
iblah60

iblah60

Üye
xioami mi 4 kesinlikle şuan oynayamayacağın oyun yok dahili depolama 16gb artırılamıyor ama otg var istersen link atayım internetten alabilirsin sadece yalnız mağazalarda bulmazsın fiyatıda gayet iyi
at bi link bakalım nasılmış mi4

xmustx

xmustx

Üye
Note 3 öneririm.oyun makinesi misali gece gündüz 60 Fps oyun oynuyorum

mrzstyl

mrzstyl

Üye

general mobile istemiyorum demişsin ama bu cihaza bakmanda fayda var kamerası felan çok güzel :oke: