Bana şöyle sağlam bir telefon önerin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Bana şöyle sağlam bir telefon önerin :D
Selam arkadaşlar, hız, oyun ve sorun canavarı ideos x5'imi satmaya karar verdim, Bana max: 500 TL bütçeli, klavyeli, hızlı bir telefon önerebilirmisiniz, teşekkürler...

eRDiiL

Üye
bence satma

nokia e5 olabilir mi acaba ama sağlamlığını bilemicem

R.A.M

Üye
O fiyata canavar gibi telefon zor hele android hiç bulamassın bütçeyi zorla yada satma

İdeos X5 için Neden Sorun Canavarı Dediğini Öğrenebilir miyim? Bu Telefonu Almayı Düşünüyordum Yardımcı Olur musun Biraz?

Bu Telefon Dışında Samsung Galaxy Gio Var. Özellikleri Çok İyi Değil ama Fiyatı 470 TL Civarı. Yani İdeox X5 Gibi O Fiyata O Özelliklerde Başka Bir Telefonda Yok Malesef. Varsa da Ben Bilmiyorum.

MrExpert

Üye
Sıfır 500 tl anca gio alırsın yada 2. el temiz ace alabilirsin...

ANIL

Admin
O fiyata Nokia 603 bile alamıyosun düşün artık..

ZaZuM

Üye
sağlamlıkda 3310 un üzerine tanımam hem yılan oyunuda var sabah aksam oynarsin mesaj yazmadada üstüne tanımam

Tepkiler: anet01, sharke2010, ibyahim ve 1 kişi daha

CryuS

Üye
Ben olsam 3310 alırım.!

Adam klavyeli istemiş beyler dokunmatik değil

Tepkiler: aosman61

aleranol

Üye
vall sağlamlık deyince herkezin aklına 3310 beliyor oyunu da var kasmıyor ama hız dersen manyak mesaj yazıyor hem o paraya 200 tane falan alırsın bol yedekli valla arkadaşım o telefon satılmaz alacaksan azcık zorla 603 al gio falan o özelliklerde kütük kalır 603 ün yanında.

Hem klavyeli hem dokunmatik Nokia Asha 303 al . 515 lira civarlarında .

aleranol

Üye
aaa doğru bak asha serisini unutmuşum

3310 Dokunmatik mi?

okuyunca krize girdim resmen

---------- Eklendi @ 16:51:35 ---------- Yazıldı @ 16:50:53 ----------

5oo tl bütçeye illa sıfır olsun demezsen ikinci el olarakta bak istersen yoksa hem sıfır hem androidli o fiyatlara adam akıllı bir telefon bulamazsın

CryuS

Üye

Yha kardeşim 2.el ney yav.Acaba adam çöğdürürken o pis eliyle tutuyormuydu filan.0 AL TEMİZ.

klongs

Üye
telefondan sogudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...