ismail
Üye
Kendine bir daha çirkin dersen vermem. Yahu arkadaş kendini yakışıklı bulmazsan çevrendekiler hiç bulmaz. Kendine güvende bitiyor herşey ve çirkinde değilsin![]()
Tamm abi yakışıklıyım ve masumum ve mesajı atıyorum şlmdi

Kendine bir daha çirkin dersen vermem. Yahu arkadaş kendini yakışıklı bulmazsan çevrendekiler hiç bulmaz. Kendine güvende bitiyor herşey ve çirkinde değilsin![]()

Eğerki elim bir kere olsun fotoşopa veya fotorafla ilgili herhangibir edit programına dahi gittiyse aha şu mübarek günde yemin ediyorum kafamdan sniper ile vurulayım....
Resim düzenleme=Hack ?
Sen şu vps yi aç oynayalım diyecemde artık zamanım yok. Üni başlıyor
Haaaa tamam anladım
Eğerki elim bir kere olsun fotoşopa veya fotorafla ilgili herhangibir edit programına dahi gittiyse aha şu mübarek günde yemin ediyorum kafamdan sniper ile vurulayım....
Ama o hack değil ki 
hehe evet öle dediğinden
Haaaa tamam anladımAma o hack değil ki
![]()

konu hacke gelince herkes kaçmaya çalışıor kaç bakalım kaç yakında hesabın elden gidecek 1 haftadır radminden kontroldeyim abiİsmail vallah bişi anlamadım dediğindenYenge kim
![]()

konu hacke gelince herkes kaçmaya çalışıor kaç bakalım kaç yakında hesabın elden gidecek 1 haftadır radminden kontroldeyim abi![]()
djhasgdjkfasjhdfasjhdfasjkdfashfdasjgdhfben büyük bi pot mu kırdım acaba
Minoo (pınar abla ve senin karın değll mi)
Ben o yüzden dedim yengeye attım pmi diye![]()
Yok yahu biz kendi düğünümüzü bile kaçırdık 
Ben kollarını tuttum, Pınar'da ilacla uyuttu. Fidye görüşmeleri devam ediyormert abi mesajı editlesen bende editledim
Düğünü nasıl kaçırdınız![]()
omaygat
Ben kollarını tuttum, Pınar'da ilacla uyuttu. Fidye görüşmeleri devam ediyor

sizin düğün nezaman 22 ağustos değilmiydi yaa
Ben kollarını tuttum, Pınar'da ilacla uyuttu. Fidye görüşmeleri devam ediyor

Duruyor mu yahu o hala
Düğün tarihi belirlemiştik biz, o tarih geldi ve 2 gün sonrasında Mert mesaj attı.
"2 gün önce düğünümüz vardı. Düğününü kaçıran ilk çift biziz farkında mısın?" diye
Hee yenge benim![]()
sen hep siliyordun normalde