Bana kendini anlat !

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
şaşkııııınnn :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bu gün herkes keyifsiz sanırsam ? :(

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ee kimseden ses soluk yok.Pelin yok diyemi acep :hih:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Galiba

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
dur bi sms atıp koordinatları alayım :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
cevap bile vermedi :(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Joker.

Joker.

Üye
kötü oldu bu artık yarına doluşuruz buraya yarın okul var erken yatıp geç kalkmam lazım :D
,D Koptum yhz erken yat geç kalk bu Arda selamlar çoğunuz beni hiç görmemiştir maxicepte Gablin hariç tabi ..Ben genellikle mobil bölmünde dolaştığımdan buralara uğramam ama mesajları okuyunca kanım ısındı Belki bende yazarım pc geçersem

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '

pelın_

sanırım HAYIR demesni blmiyorum ya off

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Nedir o ? Yap bakalım :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cezzbedici2

Koç burcuyum o yüzden hassas ve duygusal bi insanım.. Herşeye çabukta darılabiliyorum bazen sallamadığımda oluyor.
Genel olarak insanlarla iyi geçinirim ama hayatın her anında karşına iyi insanlar çıkmıyor eğer bi insandan bi kere soğursam bir daha asla yüzüne bile bakmam umursamam...
Paraya hiç değer vermem bazen cebimde beş kuruş olmadığıda oluyor bazen paraya para demediğimde ama bu beni hiç değiştirmez.. Çok güleryüzlüyümdür kimseyi kırmam üzmem. Aynısını karşıdan beklerim...

Bazen hayattan çok zevk alırım bazen hayattan soğurum o an herşey benim için anlamını yitirir..
değişken bir ruh haline sahibim ama kesinlikle macera için doğmuşum.. Bir yere bağlı kalmayı sevmiyorum herşeyi yenilemeye bayılıyorum.. Çabuk sıkılıyorum çabuk neşeleniyorum..
Bu dünyada en iyi yaptığım şeylerden biri stres denen bişeyin bende olmaması... Paraya değer vermem demiştim ama her zaman kolay parayı sevmişimdir fakat hiçbirzaman paraya tapmam..
Gezgin bi insanımdır ve sinemaya bayılırım.. Kitap yazma yeteneğim var ama hiç kitap yazmadım :D
bi gün belki.....
ileriye dönük çok ama çok idealim var hepsini gerçekleştirmek için yaşıyorum...
uzaya büyük bi ilgim vardır evren bana hep çekici gelmiştir... hayvanları çok severim envai çeşit hayvan besledim besliyorum.....
En büyük hayalim ise bir gün New York'lu olmak bunun için yaşıyorum denebilir..

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon ve vapur dumanı

Üst Alt