Bana kendini anlat !

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bu konu tutar ben söyliyim :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
şööle böle yerindeydi diyelim :)pelinide bulurum ben şimdi merak etmeeeeee :D----------Eklendi @ 22:43:08 ---------- Yazıldı @ 22:40:27 ---------- tamam beee sustuuuk
Tamam abla niye kızıyorsun ya :(

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Slm öncelikle herkese
İsmim Esra.23 yaşındayım.eczacıbaşında hemşireyim.Yarışmaya Gebzeden katılıyorum,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum diye iğrenç espriler yapıp cıvıtmayım.Aslında ben kendimle ilgili kötü şeyleri pek kabul etmem ama dengesiz bi ruh haline sahip olduğum için sanırım bu gün yazmak istedim.Çatlağın önde gideniyimdir. Aklıma ne gelirse hemen söylerim.konuşmayı çok severim.çok çabuk parlarım ama hemen unuturum ve yapıp söylediklerimden pişman olurum.Hayatıma yeni giren insanları keşfetmeye çalışmak hep çok keyifli gelmiştir.Kolay kolay hayır diyemem.Sürekli gülerim ve bu durum bazen zor durumda bırakır Meyve yemeyi çok severim.Evde internetin başına oturmam çünkü orası benim mabedim gibidir,sadece kendimle ilgilenmek isterim..hastalandığımda çok ağır atlatırım ve hiç çekilmem..anneme çok düşkünümdür.cüzdanımı hep evde unuturum aşka inancım yoktur!bencilimdir.Dışarı çıkarken yanlız olmaktan nefret ederim..Ve yine dışarı çıkarken müzik dinleyebileceğim bi cihaz mutlaka yanımda olmalı ve şarjı dolu olmalıdır.Garantici ve sabırsızımdır.Bi iş verildiyse hemen yapılıp bitirilmesi gerektiğini düşünür,bunu savunur ve öyle yapmaya çalışırım....
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.yeterlidir sanırım
hadi bakalımirazda sizi tanıyalım mı?

Bekar olduguna hiç değinmemiş olmasından evlenmegi daha düşünmedigi anlaşılıyor

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Bekar olduguna hiç değinmemiş olmasından evlenmegi daha düşünmedigi anlaşılıyor
o konular beni bozuyor :D ben karşıyım (Peline ve mamiye inat) hala :)

----------Eklendi @ 22:51:55 ---------- Yazıldı @ 22:51:12 ----------

bu arada pelin geliyo.işi varmışşşş.artık ne işiyse bu saatte :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
hadi ama anlatsanızaaaaa..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
o zamaan gablin arkadaşımız için biz bişeyler yazalım.
Şakacı,alaycı,hızlı,rap ve arabesk hayranııı....

devamıı :)

pelın_

çok sevrim hemde bildıggın gıbı ıyıll

pelın_

yok kız :)
bak yazıyorum

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
peki bakalım buralar sana emanet.eve geçiyim alıcam hesabını senin :D

pelın_

tamam hadı gorusuruz
gel yıne

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hadi ama anlatsanızaaaaa..

Hadi anlatıyım biraz daha :D çok cesaretliyim :naughty:

Çevrem tarafından sevilen biriyim (yani öyle düşünüyorum)
İnsanlara hak ettiğinden fazla değer veririm bu huyumu hiç sevmem..
Dost edinmeyi çok severim şimdiye kadar sayısız dostum oldu bu huyumu da çok severim :)
Yalnızlık moralimi en çok alt üst eden şeydir yani mesela mesajlaşacak kimsemin olmayışı telefonumun titrememesi inanılmaz derecede kötü yapar beni..
Ama pelin örtmenimin dediği gibi evde yalnızlığa bayılırım açarım müziğimi son seste ohhh karışan yok eden yok gel keyfim gel :)
Arabada müzik dinlemeye de bayılırım :)
Aslında müzik dinlemeye bayılırım müzik benim herşeyim neşe kaynağım bitanem biriciğim sadık dostum..Atamın deyişiyle ruhumun gıdası :D
Adamına göre muamele yaparım iyi olanla melek gibi olurum kötü olanın da kabusu.. yani karşımdaki dinsizse ben en imansızıyımdır :D
İntikam.. çok severim. hak etmeyen kimseden intikam alınmaz zaten.. Eski sevgililerime yazık yahu :D Beni terkettiler ama geri dönüp hayatlarının hatalarını yaptılar :D
Hava yağmurlu veya kapalı olduğu zaman içimden hiçbişi yapmak gelmez yaşamak bile sıkıcı gelir..
Okul.. Çok sıkıcı her dersin ilk 5 dakikasında "bu sene okuyacam olum dinleyecem dersleri adam olacam notları yüksek tutacam" gibi bir bakış açısıyla derse başlamama rağmen 6. dakikada sıkılıyorum :S sırf konsantrasyon problemim yüzünden..

bu sefer bu kadar geldi aklıma :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, pelın_ ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
çok çok çoook teşekkürler.bayıldım vallla..

enginzz

enginzz

Üye
tesekkurler paylaşım için

Üst Alt