haydaravısyon
Üye
Herkesi oldugu gibi kabul ederim. asla kin tutmam çabuk unuturum ,darıldıgım kişilerin adını anmam, affetmesini de bilirim.
azimlyimdır ama mucadele etmem şiddete karşıgım.
futboldan anlamam dizi izlemem kurtlar vadısnden nefret ederim
ben10 belgesel aksiyon polisye filimleri izlerim. Aşka inanırım kırlmaktan korkup gizlemek istesemde sevgim anlaşılır.
Aglamaktan çekinmem
Plastık yourt kaplarında çiçekler yetiştirim en fazla sarı renkte olup üzerinde kırmızı lekeleri
olan gülleri seviyorum.çiçek vermem gerektiginde saksısı ile veririm. hayvanları severim evde bir çok hayvanım var.
Çevrem zeki oldugumu söyselerde ben inanmam aslında safımdır. biri beni kandırıp bir yere götürmek istese ancak yol
yarı oldugunda gerçegi anlarım.Çok konuşmayı sevmem çok konuşanı kısa dinlerim. özelimi paylaşmam gizli tutarım.
cabuk arkadaşlık kurarım ismini sormayı unuturum.Veda etmegi sevmem
azimlyimdır ama mucadele etmem şiddete karşıgım.
futboldan anlamam dizi izlemem kurtlar vadısnden nefret ederim ben10 belgesel aksiyon polisye filimleri izlerim. Aşka inanırım kırlmaktan korkup gizlemek istesemde sevgim anlaşılır.
Aglamaktan çekinmem
Plastık yourt kaplarında çiçekler yetiştirim en fazla sarı renkte olup üzerinde kırmızı lekeleri olan gülleri seviyorum.çiçek vermem gerektiginde saksısı ile veririm. hayvanları severim evde bir çok hayvanım var.
Çevrem zeki oldugumu söyselerde ben inanmam aslında safımdır. biri beni kandırıp bir yere götürmek istese ancak yol
yarı oldugunda gerçegi anlarım.Çok konuşmayı sevmem çok konuşanı kısa dinlerim. özelimi paylaşmam gizli tutarım.
cabuk arkadaşlık kurarım ismini sormayı unuturum.Veda etmegi sevmem

Yaptın Sandıydım Teşekkür Ettiydim Mobildeydim Belli Olmuyor Pekte