bana hikayesi olan ve içinde gerçek dünyada olan şeyleri barındıran oyun tavsiye eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bana hikayesi olan ve içinde gerçek dünyada olan şeyleri barındıran oyun tavsiye eder misiniz ?
içinde zombi v.s gibi saçmalıklar olmayacak ve çok eski zamanları anlatmayacak en fazla mafia gibi :evet: günümüzü anlatırsa çok iyi olur

oynadığım oyunlar :

FarCry3
CrySis3(bunda uzaylılar vardı pek sevmedim)
GTA Serisi
NFS Serisi
Mafia Serisi
COD serisi
Driver : San Fransisco
C & C Generals serisi
BF3(oyunun yarısında savem silindi daha oynamadım)
Hitman Absolution

bu oyunları oynadım ve şu anda oyunsuzum,hangi oyunları tavsiye edersiniz ? hikayeli fps oyunu olursa iyi olur :evet:

Not : Spor oyunlarından nefret ederim :evet:

codblackops2

codblackops2

Üye
max payne 3 :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
cs 1.6 :D
şaka şaka burnout ve flatoutları dene. Sniper ghost warrior var. Aklıma gelenler bunlaar. Haa birde truck simulator bölümü var. Mesela namıdeğer hard truck (18 wheels of steel haulin/amerika)

Incubus

Incubus

Üye
Tom clancy's ghost recon future soldier

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tabiki de assasin's creed

messevim

messevim

Üye
age 3 diyecegim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

o torrent'te şu anda zaten :ehe

- - - Eklendi - - -

cs 1.6 :D
şaka şaka burnout ve flatoutları dene. Sniper ghost warrior var. Aklıma gelenler bunlaar. Haa birde truck simulator bölümü var. Mesela namıdeğer hard truck (18 wheels of steel haulin/amerika)

flatout 2'yi pc de bitirmiştim güzeldi onun sanırım 3'üncü versiyonu çıkmış onada bakacağım :eller: burnout'u da ps2 de oynamıştım fena değildi sniper ghost pek hoşuma gitmedi ama oyun kalmayınca mecburen onada bakacağım :)

- - - Eklendi - - -

Tom clancy's ghost recon future soldier

Tom Clancy's ı biliyorum güzeldir onlara da bakacağım :)

- - - Eklendi - - -

tabiki de assasin's creed

günümüz zamanını anlatmak :hmmm güzel oyun derler ama eski çağlara gidince benim içimde hep bir sıkıntı oluyor nedense :evet: mesela mafia 2'de bile arabalara uyum sağlamak sorun oluyor eski arabalar v.s :)

- - - Eklendi - - -

age 3 te aynı şekilde eski zaman oyunu bana günümüz zamanı oyunlarından birisi lazım :evet:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar hepinize Teşekkür ederim ama lütfen eski zaman oyunları önermeyin sevmiyorum :evet: aynı şekilde bilim & kurgu oyunları da sevmiyorum :evet:

tekrardan :tşk:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
uzaylı olunca sevmiyorsun sanırım ama yine de hikayesiyle beni oyuna sımsıkı bağlayan HalfLife2 ve diğer episode'larını (1 ve 2) bitirmeni tavsiye ederim. he ama episode 2 bitince "eeee 3ü nerde bunun? nolacak şimdi?" dediğinde sen de ya HalfLife 3ü ya da episode 3ü (artık valve hikayeye hangisiyle devam edecekse) deli gibi bekleyenler kervanına katılabilirsin :)
bu 3 oyunun da TR yaması da internette mevcut.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Max payne serisi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hikayesi yönünden "off" detirmez belki ama yine de oyun başlı başına diğer FPSlerden ayrılıyor oynanışıyla. denemeni tavsiye ederim.
Mirror's Edge

- - - Eklendi - - -

ben de aklıma geldikçe yazıyorum :d:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
max payne 2 yi bitirince 3ü indirecem hikaye bakımıbdan süper bir oyun ve abartı yok uzaylı falan ..

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
uzaylı olunca sevmiyorsun sanırım ama yine de hikayesiyle beni oyuna sımsıkı bağlayan HalfLife2 ve diğer episode'larını (1 ve 2) bitirmeni tavsiye ederim. he ama episode 2 bitince "eeee 3ü nerde bunun? nolacak şimdi?" dediğinde sen de ya HalfLife 3ü ya da episode 3ü (artık valve hikayeye hangisiyle devam edecekse) deli gibi bekleyenler kervanına katılabilirsin :)
bu 3 oyunun da TR yaması da internette mevcut.

yok abi uzaylı,canavar,zombiler,büyücüler falan bunlar benden uzak dursun :ehe Half Life'ı MP oynarım ancak :evet:

- - - Eklendi - - -

hikayelerinin arasında bağ varsa 1 den itibaren oynarım :)

- - - Eklendi - - -

hikayesi yönünden "off" detirmez belki ama yine de oyun başlı başına diğer FPSlerden ayrılıyor oynanışıyla. denemeni tavsiye ederim.
Mirror's Edge

- - - Eklendi - - -

ben de aklıma geldikçe yazıyorum :d:

tamam kardeşim :) ama mirror's edge grafik olarak pek hoşuma gitmedi :)

- - - Eklendi - - -

max payne 2 yi bitirince 3ü indirecem hikaye bakımıbdan süper bir oyun ve abartı yok uzaylı falan ..

onları deneyeceğim zaten :)

enterneoll

enterneoll

Üye
max payne hikaye olarak birbirine bağlı

selameraba

Üye
metın 2 xd

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
- - - Eklendi - - -

günümüz zamanını anlatmak :hmmm güzel oyun derler ama eski çağlara gidince benim içimde hep bir sıkıntı oluyor nedense :evet: mesela mafia 2'de bile arabalara uyum sağlamak sorun oluyor eski arabalar v.s :)

hasan sabbahın hikayesini bilirmisin kardeşşş :ehe[/B]
[/COLOR]

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
max payne hikaye olarak birbirine bağlı

o zaman 1 den başlamak en iyisi :evet:

- - - Eklendi - - -

bi git :ehe :dover::sopa::bangin::bottom::thumbup:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hasan sabbahın hikayesini bilirmisin kardeşşş :ehe

hayır :)[/B][/COLOR]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

o zaman 1 den başlamak en iyisi :evet:

- - - Eklendi - - -

bi git :ehe :dover::sopa::bangin::bottom::thumbup:

- - - Eklendi - - -

hayır :)

google amcaya sor bi oku derim kitap okumayı seviyorsan alamut kalesini tavsiye ederim :)

Üst Alt