Invoke
Üye
S4mini ekranı küçük geliyor ya 4.3 inçKardeşim ya S4 Mini yada nexus 4 al fazlasıyla işini görür s3 e felan bulaşma eski telefon hemde güncelleme almayacak

)

s4 miniye bence hiç bulaşma zaten nexus 4'ün ramı s4 miniye göre daha fazla 
yoo ben gayet kullanma açıma göre söyledim kamerası yeterli bir seviyede , pilide benim için yeterli zaten mesajın başında kendi açıma göre yazdığımı belirttimNexus kardeş, biraz daha açık olalım.
-Pili hiç de iyi seviyede değil.
-Kamerası da aynı şekilde iyi seviyede değil. Ha idare eder, idare etmez ayrı konu. Kimi idare ettiğine göre değişir bu kavram.

Aman m2 ye bulasmasin gta sandreas ta s4 mini ile karsilastirma videosu izledim s3 mini daha iyiydi m2 ye gore.Nexus kardeş, biraz daha açık olalım.
-Pili hiç de iyi seviyede değil.
-Kamerası da aynı şekilde iyi seviyede değil. Ha idare eder, idare etmez ayrı konu. Kimi idare ettiğine göre değişir bu kavram.
-------
Konu sahibi,
Listene bakarak söylersem ben olsam Nexus 4 alırdım ama yapabileceğin diğer seçenekler:
SP yerine Xperia M2 ya da 1320 gibi bir cihaz istiyorsan Xperia T Ultra. Yalnız bunlar hem henüz gelmedi hem de geldiklerinde aşağı yukarı 1300 gibi bir fiyattan girerler diye tahmin ediyorum.
Zaten söylemiştim tekrar söylüyorum biraz daha arttırırsan Nexus 5.
ya da ikinci el Note 2 arayabilirsin.
Kardeşim hiçte küçük değil ekranı orta seviyede ama benim işimi görüyor kişiden kişiye değişir bu ama sen yinede bi bakS4mini ekranı küçük geliyor ya 4.3 inç
Kardeş sende benim önerdiğim her telefona karşı çıkıyosun s4 mininin ne kötülüğü var mis gibi telefon parasınıda hak ediyor ayrıcanexus 4'ü biraz da ben yazıyım sadece nexus 4 üzerine yazıyorum diğerlerini bilemem
öncelikle cihaz saf android kullanıyor buda hızını arttırıyor gereksiz uygulamalar filan olmuyor
güncelleme konusunda arkasında google desteği olduğu için nexus 4'den güncelleme konusunda endişe etme
kamera olarak gayet yeterli bir kamerası var idare eder kamera konusunda hiç endişen olmasın (4.4 ile daha da iyi oldu)
pil konusunda pili benim için yeterli oluyor yani pil konusunda sıkıntın olmasın
internet hızı olarak hiç endişe etme
müzik konusunda sesi iyi ancak sd cart takamadığın için nexus 4'e çok fazla müzik atamassın ancak internet üzerinden dinleyebilirsin
stabilite olarak hiç kasma , donma vb. olaylarla hiç karşılaşmadım.
geliştirici telefonu olduğu için çok rahat custom rom bulabilirsin.
root atmak çok daha kolay diğer tellere göre.
ekran dayanıklılığı olarak kaç kere düşürmeme rağmen bir çizik dahi yok
mağazasında zaten aradığın oyunları bulabiliyorsun
yüklediğim hiçbir oyun kasmıyor oyunlar konusunda hiç endişen olmasın
ekran büyüklüğü 4.7 inç yani ideal boyutlarda
kısaca nexus 4 al derim biraz daha ekleyebilirsen nexus 5 tabikides4 miniye bence hiç bulaşma zaten nexus 4'ün ramı s4 miniye göre daha fazla
![]()