Telefon Tavsiyesi Bana göre en iyi telefon hangisi sizce ?

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre en iyi telefon hangisi sizce ?
Arkadaslar bi türlü karar veremiyodum ama artık kararımı verdım sunlardan biri alıcam:

Çok oyun oynarım nette çok gezerim çok film izlerim kameranın önemi yok fazla resim çekmem okadar aşırı derece şarkı dinlemem.

Invoke

Üye
Nexus 5 tavsiye ederim. 1320'nin şarjı hepsinden iyidir.

Nexus 5 ama bu isteklerde batarya onemli o yuzden lg g2

Bunlar arasından nexus 5 en mantıklısı ultra mantıklısı

Tepkiler: Invoke

MaxipmaN

Üye
nexus5 diyeceğim ama bataryası isteklerine tam yetmeyecektir

3onur5

Üye

lumia nın şarjı iyi gider ama oyun bulabilirmisin okadarını bilmem store a hiç bakmadım s3ün ve nexusun oyunlarda şarjı cok cabuk tükeniyor elite i bilmiyorum ama 2600 mah pil çok zayıf kalmış gibi bu telefonlar dışında note 2 ve note 3 öneririm sana yada s3 + 2 tane batarya al öyle idare edersin

g2 yi görmemişim onu tercih edebilirsin

Son düzenleme:
bikere s3 ü ordan at. Onun yerine g2 yi koy eğer şarj sorun olmuyucaksa nexus5 senin istediklerini tam karşılar ama şarj sorun olursa g2 daha iyi . S3 artık güncellemede almıyo onu çıkar

g2 veya nexus 5 batarya çok önemli değil diyorsan her türlü nexus 5

fk555897

Üye
Bence Nexus 5 al. Hem stabil hem de performanslı telefon.

LG G2 Almalısın Nexus 5 Alabilirsin Ancak Nexus Serisi Bitecek Diye Haberler Okudum Bence 27 Mayıs Kadar Beklemelisin G3 Bir Bakmalısın Tabi Bütçen 1700+ İse

Hasand.

Üye
lg g2 AL derim gayet performanslı ve hızlı secım senın nExUs V alma tavsıye etmem

Invoke

Üye
Nexus serisi bitecekmiş ? Serinin bittiği yok adı değişecek ayrıca bunun nexus 5'e zararı nedir? Nexus 5 her türlü güncellemesini alır. =P Batarya da idare ediyor.

Tepkiler: muhammettvurucu

0MG90

Üye
Seçimini G2 ve N5 arasında yapmalısın.

ishak388

Üye
tavsiye vermekte sakınca varmı ?

Tepkiler: muhammettvurucu