GeneraL mobile discovery Bi bakarmısınz

Sponsorlu Bağlantılar

habip_128

habip_128

Üye
    Konu Sahibi
GeneraL mobile discovery Bi bakarmısınz
SeLamun aLeyküm arkadaşLar iyi forumlar birşey soracktm general mobile discovery 16 gb almayı düşünüyorum nette dolaşırken bunu buldum

kapıda ödemede yapabiliyormuş bana inandırıcı gelmedi sizce alıym mı? 16 gb 580 tL kapıda ödeme olursa 610 tL.

Neden bu kadar ucuz dedim firmamız teLpa iLe anlaşmalı dediler.

Son düzenleme:

ilhan_firat

ilhan_firat

Üye
16 gb al usta pişmanolmazsın

lord67

lord67

Üye
kardeşim ben aldım telefon müthiş ama şarj dayanmıyor sırf bu yüzden pişman oldum, telefonu şarja takmaktan bıktım.

habip_128

habip_128

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarnz için saol kardeşlrm peki bu telefon oyunlarda herhangi bir kasma yaparmı bide kaç saat kullanyrsn veri dewamlı açkmı şarz ondan olabilr.

restmod

restmod

Üye
Denedigim oyunlarda hic kasma olmadi simdiye kadar rr3 falan akici.sarj bende gayet iyi 3g surekli acik ekran isigi genelde en yuksekte bi gunu cikariyor sabah 9da aliyorum gece 2-3 gibi anca bitiyor

habip_128

habip_128

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gibiyse çok iyi ozmn karar werdim kesin alıyorum Dubai maLı s4 kulanıyorum gta 3 yükledm kasma yok o zmn bunda kesin olmaz.

restmod

restmod

Üye
Oneririm memnun kalirsin bu fiyata bu ozellikte baska telefon bulamazsin

habip_128

habip_128

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler gerçekten bu önernden sonra alırım. Bide Linkteki adrese bktnzmı ordan alınırmı?

restmod

restmod

Üye
Valla bi yorum yapamicam onun hakkinda guvenilirmi bilemem

habip_128

habip_128

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kerdeşim eywaLLah

selonuri

Üye
L harfini cümle içerisinde büyük yazmazsan sevinirim.

mc_307

mc_307

Üye
al kardeş ben 2 tane aldım, kullanmana ve ekran ayarlarına göre şarj süresi değişiyor. hanımın 2 gün gidiyor evde full wifi ile. ben biraz karıştırıyorum ondan gün içerisinde bitiyor. yarı ekran ışığında ekran çok net çok açmana bile gerek yok. dokunmatik süper. kamerada çok iyi. video on numara. tsf shell kesinlikle kur telefon 10 no oluyor. yedek pil olayı tr de daha büyük amperlisi yok daha ama çinden 3200 mahlık getirtiyo millet, araştır ister kodu bc ile başlayan bir sayı idi batarya kodu sonunda a harfi olacak ona dikkat et..

Üst Alt