Telefon Tavsiyesi Bana G2 Ile Lumia 920yi Karşilaştiranlar Bu Konu Sizin Için

Sponsorlu Bağlantılar

buna rağmen hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Türe

Türe

Üye
Symbian Arm9 u desteklediği için gelisemezdi zaten ama cidden Meego ya yazık oldu. Su anki her sistemi sallayacak bir siatemdi.

Kerim.

Kerim.

Üye
kullamaya gerek yokki 100 tane haberden 100 u de aynı şeyi soyluyor

Kullanmadan inaniyorsunuz sizde.bende 2.5seneden beri android kullaniyorum marketten en dusuk 1.000uzeri uyg. indirmisimdir bana niye hic bulasmadi?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kullanmadan inaniyorsunuz sizde.bende 2.5seneden beri android kullaniyorum marketten en dusuk 1.000uzeri uyg. indirmisimdir bana niye hic bulasmadi?
evet. bişey diyeceğim. sen uygulama yüklediğinde virüs bulaştığında telefonun ''eyvah! telefonu virüs bulaştı dikkat edin olur mu?'' diye bir yazı çıkmasını mı bekliyordun?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Türe

Türe

Üye
evet. bişey diyeceğim. sen uygulama yüklediğinde virüs bulaştığında telefonun ''eyvah! telefonu virüs bulaştı dikkat edin olur mu?'' diye bir yazı çıkmasını mı bekliyordun?

• Beğen
Tepkiler: caglar b, H.TOGAN, HighCore ve 2 diğerleri
Kerim.

Kerim.

Üye

• Beğen
Tepkiler: Dede
BelaMonte

BelaMonte

Üye
ahaha :D ne güldüm

Türe

Türe

Üye
Haklısın ben bulaştım demez ama belli eder. Yani mesela hafıza boştur aslında hiçbir şey yoktur ama orayı dolu gösterir, garip hatalar verir, bişeyleri kopyalar siler vs. Yani anlarsın tabi belki istisnalar vardır :good:

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Haklısın ben bulaştım demez ama belli eder. Yani mesela hafıza boştur aslında hiçbir şey yoktur ama orayı dolu gösterir, garip hatalar verir, bişeyleri kopyalar siler vs. Yani anlarsın tabi belki istisnalar vardır :good:
Virüs programları var...

Türe

Türe

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
bizde virüs programlarına gerek yok :zong:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:perde:

• Beğen
Tepkiler: HighCore
giray38

giray38

Üye
7. Sayfaya kadar okudum sonra ne konuşuldu bilmiyorum da bir markaya fan olmak nedir arkadaş? Paranla kendine köle ettiğin cihazın kölesi olmak koru korune onu savunmak çok saçma geliyor bana iki tarafın fanları için de soyluyorum bunu. Arkadaş ben şu an bana daha çok hitap ediyor diye l920 kullanıyorum Bi an bile almasaydım keşke demedim ha pardon dedim(925 i elime aldığım an). Android de kullandım fakat sevemedim sevmek için çaba da gösterdim olmadı fakat android seven arkadaşlarımda var çünkü o cihaz da ona hitap ediyor. Demem o ki para bende değil mi arkadaş wp ihtiyacıma göreyse basarım onu alırım android stabilleşir kasmazsa gider ona dönerim ben niye firmaları savunayım bana ne :D

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
BelaMonte

BelaMonte

Üye
7. Sayfaya kadar okudum sonra ne konuşuldu bilmiyorum da bir markaya fan olmak nedir arkadaş? Paranla kendine köle ettiğin cihazın kölesi olmak koru korune onu savunmak çok saçma geliyor bana iki tarafın fanları için de soyluyorum bunu. Arkadaş ben şu an bana daha çok hitap ediyor diye l920 kullanıyorum Bi an bile almasaydım keşke demedim ha pardon dedim(925 i elime aldığım an). Android de kullandım fakat sevemedim sevmek için çaba da gösterdim olmadı fakat android seven arkadaşlarımda var çünkü o cihaz da ona hitap ediyor. Demem o ki para bende değil mi arkadaş wp ihtiyacıma göreyse basarım onu alırım android stabilleşir kasmazsa gider ona dönerim ben niye firmaları savunayım bana ne :D
bunu android çilere söylemen lazım, habire wp de oyun yok diyip kötülüyorlar. Oyun isteyen android alır wp almaz kötülemenin manası yok

Türe

Türe

Üye
Herkes ihtiyacına göre alırsa sorun olmaz. Sizde yavaş diye laf atıyorsunuz ama "sistemsel özellik" olarak en gelişmiş mobil işletim sistemi Android şu an. Wp daha hizlidir normal verimli bir sistem çünkü ios gibi tıpkı. Ama benim beklentim sırf hız değil ya da çoğu kullananlarin. Milim sn gibi bir sureyi feragat edip daha çok özellik isterim. Bu daha da dallandirilabilir elbet.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo, HighCore, H.TOGAN ve 4 diğerleri
HighCore

HighCore

Üye
Herkes ihtiyacına göre alırsa sorun olmaz. Sizde yavaş diye laf atıyorsunuz ama "sistemsel özellik" olarak en gelişmiş mobil işletim sistemi Android şu an. Wp daha hizlidir normal verimli bir sistem çünkü ios gibi tıpkı. Ama benim beklentim sırf hız değil ya da çoğu kullananlarin. Milim sn gibi bir sureyi feragat edip daha çok özellik isterim. Bu daha da dallandirilabilir elbet.

Yeterli bi açıkşama oldu bence

anilari35

anilari35

Üye
evet, tabi ki kullanmayabilirsin doğru değil mi? ama benden sana bir tavsine, gelişmekte olup yakında kendi kullandığın sistemden daha iyi olabilecek sistemi (wp) bu kadar kıskanmanı belli etme. çünkü biz wp kullanıcıları diğer sistemleri kötülemiyoruz ama siz wp yi kötülüyorsunuz. bu ne demek oluyor? kıskanmak or çekememek?
şuan android in gerisindemi ? bitti bakmayın android kullanıyoruz ama seçenek olmadığı için mecbur s4 de bile kasan bi işletim sistemi ama şuan en gelişmiş bu para onlarda ypacak birşey yok wp gelişsin onu kullanalım(ki zor görünüyor nokia yı microsoftun alması ve her telefon üretim aşamasında piyasadan çekilmek zorunda kalması(Telefon piyasası),başarısız olması bunu gösteriyor)

Üst Alt