TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
hiç anlamıyorum bu işlerden alanyada ki telefonların suyu mu tükendi ?
Kardeşim ne kadar çok kandırılan adamlar varYani eğer bunlar kafana takılıyorsa kuzum bana kalırsa hiç uğraşma diyeceğim ama sen çoktan anlaşmışsın be kuzum.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu habere bir bak derim belki senin durumla aynı durumla aynı olmayabilir ama bir bak derimBu arada makbuz sahte değilse haklı çıkarsın kardeşim Kolay gelsin..
Ben ilk 100 lira hesabına
yatıracağım
burdan sonrasini yanlis yazmisin sen yuz lira yolliycan onlar aksam raki balik yapicak
makbuz derken bankamatik makbuzu hesabına para yatıracam ya o yüzden.
- - - Eklendi - - -
o kadar kolay mı kardeşim bu işler elimde hesap numarası var hiç birşey yapamaz mıyım?
- - - Eklendi - - -
he birde adam şey dedi ıstanbulda tanıdığın varsa elden yapalım dedi. Var mi bana aracı olacak
makbuz derken bankamatik makbuzu hesabına para yatıracam ya o yüzden.
- - - Eklendi - - -
o kadar kolay mı kardeşim bu işler elimde hesap numarası var hiç birşey yapamaz mıyım?
- - - Eklendi - - -
he birde adam şey dedi ıstanbulda tanıdığın varsa elden yapalım dedi. Var mi bana aracı olacak
Sen 200 TL + Hangi Telefonunu Vercen ki = Xperia Arc S Alcan ?
adam nerde oturuyo tam olarak
tuzluca diye biyer bilmiyorum tuzlaysa iyi tesaduf yardim ederim ben tuzlada oturuyorum
c6-01+200 tl beni şüpheye düşüren nokta burası. Yarın dayımla beraber adama ilk yollamasini teklif edecez para almadan. Çünkü bir dolandırıcı kokusu seziyorum bu işte. Ama adam elden takas ilk önceliğim diyor. Birde ben ilanı ıstanbuldan açmıştım yanlışlıkla sahibindende. Adam elden yapacaz diye mesaj atmış. Sonra kargo olarak anlaştık boyle. Iş adresimi filan vereyim dedi.
- - - Eklendi - - -
tuzluca demişti sanırım.
tuzlaysa onun ensesinin boyunu alirim ben sen sor bakayim bida neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?