bana 6630 ses yükseltici programı bulabilir misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

soneresmer

soneresmer

Üye
    Konu Sahibi
bana 6630 ses yükseltici programı bulabilir misiniz
arkadaşlar telefonumun daha fazla ses çıkartmasını istiyorum bana yardım eder misiniz

• Beğen
Tepkiler: kemall38

BRUCE__LEE

Üye
Slm ben orhan gencebayın temaassını arrıyorum

olmezali1987

Üye
dostum sitedeki powermp3 2.41 i yükle

emre_ergin

Üye

emre1661

Üye
arkadaşlar telefonumun daha fazla ses çıkartmasını istiyorum bana yardım eder misiniz

KARDEŞİM PROGRAMA GEREK YOK PROGRAMSIZ SESİNİ YÜKSELTEBİLİRSİNN :d AMA BU YÖNTEMİ HERZAMAN YAPMAN LAZIM NEYSE ANLATIYIM ÖNCE TELDEN Bİ YERİ ARİYOSUN AMA ARADIGIN YER HİÇ KONUŞMUCAK SUSTURCAN YANI KONUŞRSA RAHATSZ OLURSN :D MESELA BEN TURKCELLDE 7532 İ VE HOPARLÖRÜ AÇİYORUM:) DAHA SONRA MP3PLAYER DEN ŞARKI AÇİYORUM :ehe VE SES CİFT HOPARLÖR GİBİ BAGIRIYO :d 3 HOPARLÖR OLSUN İSTİYOSAN TERCİHLERDEN ZİL SESİ ŞARKINI SEÇ 7532 HOPARLÖRÜ AÇIK Bİ ŞEKİLDE OLSUN VE 3 HOPARLÖR KADAR SES ÇIKARSIN

NOT: SADECE NOKİA 6630 da denenmiştir diğer telefonları bilemem :):coold:

raslanti07

Üye
tşkler paylaşim için

duo

duo

Üye
kardeş denedim ama normal hoparlör sesi ile aynı :p vede 7532 servisi 20-30 saniye içerisinde sonlanıyo :p

sekinardi

sekinardi

Üye
bende arıyorum

mafya25

Üye
program gelmedi

aslan_yurekli

aslan_yurekli

Üye
akon u tanıyorsunuz deil mi onun temasını istiyorum ekran koruyucusunu herseyini istiyorum 6630 un alabilecegi lütfeeeeeeeennn

enesarda61

Üye
wma plus programını al

soneresmer

soneresmer

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim arkadaşlar

emre1661

Üye
BEYLER 2 SENEDIR NOKIA 6630 SYIMBIAN OZELLIKLI CEP TELEFONUNU KULLANIYORUM SES PROBLEMI YASAMIYORUM SIZDE YASAMAK ISTEMIYORSANIZ DEDIKLERIMI UYGULAYIN -----> ILK ONCE MENU GALERI PARCALAR ISTEDIGIN BEGENDIGIN SARKIYI SEC CALDIR VE DURDUR SADECE PAUSE YAP OKE BUNDAN SONRA DIREK NO TUSUNA VEA MENU TUSUNA 2DEFA BAS TELEFONA GERI DON VE SU NUMARAYI ARA----->> (7532) ARADINMI NAPCANI SOYLIYIM :) ILK ONCE OPERATOR CIKCAK DICEKKI SUNA SUNA FALAN FILAN BAS;) ALDIRMA ONA;) SEN DIREK (*) YILDIZ TUSUNA BAS DIREK KISISEL SECENEKLER MENUSUNE GELCEN SONRA ARDINDAN HEMEN (1) BIR TUSUNA BAS VE ARDINDAN HEMEN 2YE BASCAN KARI SUSACAK SONRA SINYAL SESINDEN SONRA KAYDA BASLAYIN DICEK :) :D BURDA HILEMIZI CALISTIRALIM :D MENUYE BASILI TUT ARAMAYI KAPAMA AMA HOPARLORUDE AC 7532YLE KONUSUYON YA HOPARLORU ACIK BIRAK VE GALERIYE GEL TEKRAR VE SARKINI YURUTMEYE DEWAM ET FARKI GORUCEKSIN SES 2KAT DAHA FAZLA OLUO :D :D BEYLER BENDEN BUKADAR GERISINI SIZ HALLEDIN :D SADECE NOKIA 6630 DA DENENMISTIR :D KOLAY GELSIN :D Msn: [email protected] 3kat daha artirma hakkinizda war oda bende kalsin msnde soylerim xD hayirli forumlar :D iyi geceler

emrayln

emrayln

Üye
ii gzell :ehe

emre1661

Üye
kardeş denedim ama normal hoparlör sesi ile aynı :p vede 7532 servisi 20-30 saniye içerisinde sonlanıyo :p
hoparlörü aç kardeşım oyle dene ama sadece 6630 da ışlıyor bu dıer telefonlarda olmuyo ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
ses yükseltici
aslında varda ses çok kalitesiz olur ben denedim çok hışırtı oluyo

Üst Alt