ban !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
afedersin sen bu sitede 3senedir uyesin diyem banlaniyon etrafindakiler azda olsa merak etmezmi kac senedir sitenin emektarlarindansin ...
Evlilik gibi birşey, 3 yıl mutlu mesut olursun bir gün gelir ayrılırsın nedenini insanlar sorar, öyle olması gerekiyordu dersin her iki tarafın da kendince haklı nedenleri vardır muhakkak bu da ona benziyor tek bir husus dısında:

Verdiğim örnekten sonra açıklamam gerekir ki; Maxicep in tek farkı, soyut bir varlık olması yani kendi basına ayrılacağı insanları seçemiyor, onu da yöneticiler diğer tarafın isteğiyle veya forum kurallarıyla gerçekleştiriyor aslında yani karar sonucta tek taraflı oluyor, sürekli beni banlayın ben gidicem kafam bozuldu ayın üyesi de olamadım zaten bu saatten sonra sitede durmam beni tamamen banlayın demek, banlamak istemiyoruz sen sitede kal biz seni seviyoruz deyince de herhangi bir bölümde küfür edip mecburen forum kuralları gereği banlanması gereken üyeler konusunda bizim sucumuz nedir sormak isterim ? Konustugum ve verdigim örnekler, kişisel olarak algılanmasın bunlar 10 yıldır gördüğümüz konulara örnek hep.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., İhtiyar007, @Safak ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt