Surface pro almamakla hata mi ettim

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Surface pro almamakla hata mi ettim
Yaz tatiline girecekken babam amerikaya gitti ve ben basta surface pro almaya karar verdim fakat oyunlardaki performansi cok cok iyi olmamasi ile beraber 3-4 saat oynadiktan sonra yanacak kadar isiniyormus. Bende cihazdan sogudum acikcasi ama gecen gunlerde aklimi yine durtmeye basladi aklima geldikce bir feci oluyorum ne dersiniz almali miyim sizce? Ona gore xboximi falan simdiden satacam (surface almadigim icin xbox almistim) en erken onumuzdeki yaz alabilirim artik.

Akıncı

Akıncı

Üye
bende hiçbiri yok :(

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bendede birinden biri var :(
Edit: ayrica benimde telefonum kotu su an :zzz:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ouun icin ne kadar iyi bilmem de yaninda tasiyabilecegin tipte rahat bi cihaz internette gezmek sohbet etmek icin ideal biseye benziyor

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ouun icin ne kadar iyi bilmem de yaninda tasiyabilecegin tipte rahat bi cihaz internette gezmek sohbet etmek icin ideal biseye benziyor

Eger oyun icin almayacak olsam zaten asus vivotab smart alirim, hem pili 10 saat kadar gidiyor hemde cok ince ve şık. Surface pro 4 saat kadar gidiyor ve kalin oyun icin olmasa yuzune bakmam

mcnpl4

mcnpl4

Üye
4 saat ne oyle at gitsin

-Emre

-Emre

Üye
aslında güzele benziyor ama windows sonuçta :aman2:

abandonware

abandonware

Üye
Windows 8 tableti, özelliklede Surface Pro'yu kesinlikle öneririm. Fakat Windows RT'den uzak dur.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca iPad 4de fena olmayabilir

Kerim.

Kerim.

Üye
tablette ipadi tek gecerim

ultrayer6

ultrayer6

Üye
oyun için tablet alacaksan ipad al.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yok ios yada android istemiyorum. Sanirim onumuzdeki yaz haswell islemcili surface prolar satista olur, sarj probemide cozulmus olur