Ban

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Ban
Sevgili maxicep ailesi benim merak ettiğim bir konu var şu http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-galaxy-ace-mi-nokia-c7-mi-564062.html konuda tartışma çıktı ve banlanma oldu orda banlanan prime adlı üye banlandı tahrikden dolayı fakat coacoa adlı üye bence tahriğin alasını yaptı aynı şekilde automaniak adlı üye biri sallama ve sataşma yaptı diğeri fakelikle suçladı peki prime banlanırken bu arkadaşlar niye banlanmadı ki orda olan konuya yorum yapan arkadaşlarda şahit neyin ne olduğu konusunda ben bunuh cevabımı bekliyorum ve şimdiden teşekkrler

Consul9

Consul9

Üye
Banlanmamış ceza almış 1 hafta heralde.Ayrıca bir konuda çok ağır hakaret yoksa ceza almaz.Ceza üyenin forum ve bölümlerdeki genel tutumlarına göre verilir.Yanlış hatırlamıyorsam prime epey üyemizle tartışmaya girmişti.
Ceza bu zaten ban değil Acısa da Öldürmez:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Burak
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
iyide konuyu görsen yazdığım adamların neler yazdığını bir görsen ya üç kişiye fake dedi ve hepsi eski üye ve hepsini tanıyorum sadece sallama yorum yapıyorlar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Artık futbol bölümünde olduğu gibi cep telefonlarının sistemleri konusunda bir fanatizm yaşandığından, bu bölümlerde tahrik, direk uyarı puanıyla cezalandırılıyor.
Ceza puanı da futbol bölümünde olduğu gibi 5 puan.
Prime adlı üyemiz 6 puana sahip olduğundan 5 puan alınca 11 puana sahip oldu. 10 Puan alan da sitemiz ceza sistemine göre 1 hafta yasaklanır otomatik olarak.
Diğer üye de 5 puan aldı tahrik nedeniyle. Ancak 13 puanı olduğu için puanı toplamda 18 oldu ve otomatik banlanma gerçekleşmedi.
Eğer 2 puan daha alırsa otomatik olarak 1 ay yasaklanacak.

Toplam 10 puan --> 1 hafta.
Toplam 20 puan --> 1 ay.
Toplam 30 puan --> süresiz.

Yine de aklınıza takılan bir şey olursa bana özelden yazabilirsiniz --> Praetor'a Özel Mesaj Gönder
Keyifli forumlar :locked:

• Beğen
Tepkiler: minoo, SHS, Burak ve 3 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...