.Balotelli sonunda bunu da yaptı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Balotelli sonunda bunu da yaptı!
Manchester City formasını giydiği günden beri yaptıklarıyla her zaman olay yaratmayı başaran Mario Balotelli son olarak teknik direktörü Roberto Mancini ile antrenman sırasında bağırışlar arasında kavga etti.

Manchester City Menajeri Roberto Mancini’nin çıkan kavgada Mario Balotelli’yi antrenman yaptıkları sahada sıkıca tutup, itip kaktığı açık bir şekilde göründü. Kulübün teknik ekibinin ikilinin arasına girmesiyle kavga daha da büyümeden engellenmiş oldu. Menajer Mancini’nin kavga sırasında oyuncusu Balotelli’ye karşı çok sinirli olduğu ve sürekli olarak oyuncusuna bağırdığı ifade edildi.

22 yaşındaki İtalyan oyuncu ile teknik adam arasında çıkan şok edici kavgayı tam olarak, takımın teknik ekibinden Massimo Battara’nın ayırdığı söylendi. İkili arasındaki kavga, Manchester City’nin İngiltere Federasyon Kupası 3. tur maçında karşılaşacağı Watford’un antrenmanlarını sürdürürken patlak verdi.

İtalyan oyuncu ve Mancini arasındaki kavganın fotoğraflarının basına sızmasından sonra futbol dünyası ayaklandı. Olayın üstünden az bir süre geçmesine rağmen sosyal medya üzerinden mesajlar yağdı.

Gary Neville sosyal medya üzerinden attığı mesajda, Roberto Mancini ve Balotelli’nin kavga ettiği fotoğrafların mükemmel olmadığını söylerken, “Fakat böyle şeyler zaman zaman gerçekleşebilir. Ben sadece bu olayda mahremiyet eksikliği olduğunu söylüyorum. Bu haberlerin sınıflandırılması gerek.” ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu Louis Saha ise çıkan kavgada Balotelli’ye göndermede bulunarak şu mesajı paylaştı: “Hayır Mariooo. Hayır Mariooo. Hayır.”

İtalyan oyuncunun Manchester City’deki geleceğinin tartışıldığı şu günlerde böyle bir olayın patlak vermesi, Balotelli’nin Manchester City kariyerinin sonunu getirmiş olabilir. Hırçın oyuncu daha önce de takım arkadaşı Scott Sinclair ile kavga etmişti.

Sky Sports News’te şok edici kavga sonrası, “Mancini sinirli bir şekilde ona doğru koştu. Onu yakaladı ve onu zemine doğru fırlatmaya çalıştı. Mario çok güçlü görünüyordu ve Mancini onu al aşağı edemedi gibi gözüktü. O andan sonra bütün teknik ekip bu ikiliyi ayırmak için koştu fakat Mancini hiç birini umursamıyordu.” ifadelerine yer verildi.

Kavga sonrasında Balotelli Bentley GT marka arabasına binerek uzaklaştı. Bu olaydan sonra Mancini’nin kavga ettiği oyuncusu Balotelli’yi takımdan gönderebileceği konuşuluyor.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şeyh Mansur'un en sevdiği oyunculardan biri. Takımdan ayrılması çok çok zor.

- - - Eklendi - - -

Mancini olay gazetelerdeki gibi kötü değil dedi. Sadece çık demiş ve Mario çıkmamış. Hepsi buymuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
6
Görüntüleme
511
Metin MF
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
415
scarface006
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
285
Haydar
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
310
Kingmortall


Üst Alt